發新話題

不知名USP Compact開箱

引用:
原帖由 051039 於 11-5-2015 14:36 發表

大Hammer Compact就得P10
Compact版個滑架尾斜D, 呢點USP9/40/45同USP Compact都一樣
張圖係P8同P10
我咪一早話左個hammer做錯左囉,基本上呢支係三不像,你唔係諗住咁嘅價錢仲要咩都跟足啊

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

佢諗住有人同佢含埋掛
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

提供下G料姐

引用:
原帖由 051039 於 11-5-2015 17:11 發表
提供下G料姐
多謝提供

引用:
原帖由 051039 於 11-5-2015 14:36 發表

大Hammer Compact就得P10
Compact版個滑架尾斜D, 呢點USP9/40/45同USP Compact都一樣
張圖係P8同P10
你教佢認槍 。。。。執生

引用:
原帖由 tango1997 於 11-5-2015 17:49 發表

引用:
原帖由 tango1997 於 11-5-2015 17:49 發表

我咩都唔識~教下我啦

附件

11-5-2015 18:00

可否pm店地址?謝,因想買

今日諗住買多兩支做士啤,原來新一批無曬marking,不過仲好,返正之前marking唔太靚∼

射手即係邊度

引用:
原帖由 m11.man 於 13-5-2015 15:50 發表
射手即係邊度
"射手"直接譯英文....
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

唔該哂師兄

引用:
原帖由 jacko 於 13-5-2015 15:35 發表
今日諗住買多兩支做士啤,原來新一批無曬marking,不過仲好,返正之前marking唔太靚∼
駛鬼咁多咩
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-5-2015 16:11 發表

駛鬼咁多咩
用完即棄嘛~
打完game有咩事廢時整直接掉落垃圾筒~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-5-2015 16:11 發表

駛鬼咁多咩
諗住一槍三匣再多兩支士啤件嘛

發新話題