發新話題

想自己改mp5j做1.9焦耳...

引用:
原帖由 wing-wing 於 7-11-2007 01:49 發表
建議你換條M150彈弓就得
師兄~m150彈弓過 jj 啦~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 於 7-11-2007 01:49 發表
識話人每句都駁某人又何嘗不是每POST 都在兜...
每回一次POST 都加一D CONDITION 落去為求下一個POST 可以理直氣壯...
之前又話要射程,比人問兩問又變左威力,明明射程唔一定要加威力就可以增加,但又搬出"撇除其他因素之下...威力越大射程越遠..."
即係:
A:打劫銀行有錢賺呀
B:唔打劫銀行都可以賺錢架喎
A:但係撇除其他因素,打劫得越多銀行,就賺得越多錢架喎
B:????????????...................
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 01:50 發表

即係話如果想射程遠既一定要有番咁上下威力,當然其他因素都會影響射程
咁我想問下你認唔認同威力愈勁射程愈遠?
起實際情況下, 你呢個想法係否定0既. 實際情況下相同波箱設定配唔同長度0既槍管已經可以做到唔同0既射程.

回覆 #89 42195run 的帖子

D彈飛得遠但唔準, 有咩用呢?
當俾個貼士, 在下支G3用原裝管用2面力, 一換精密管就有底中力, 咁係咪大力左呀?
click>

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 01:52 發表

有人好似仲末嬲完
有人!唔係有蛇,蛇係唔識字
有咩好嬲?
只係見到有人不斷迴避有感而發0者

引用:
原帖由 VEC 於 7-11-2007 01:55 發表
當俾個貼士, 在下支G3用原裝管用2面力, 一換精密管就有底中力, 咁係咪大力左呀?
你有無超超超精密管先~佢睇黎要一換管變1.9j力喎~
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-11-2007 01:56 發表

咁用精密彈啦

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-11-2007 01:56 發表

但人家說了:我想換彈弓多過換精密管
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 於 7-11-2007 01:58 發表

咁用精密彈啦
你要唔要,我免費"筆"一大袋比你

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-11-2007 01:54 發表

之前又話要射程,比人問兩問又變左威力,明明射程唔一定要弁壑坐U...威力越大射程越遠..."
即係:
A:打劫銀行有錢賺呀
B:唔打劫銀行都可以賺錢架喎
A:但係撇除其他因素,打劫得越多銀行,就賺得越多錢 ...
係呀!除左威力之外我仲想改遠d射程...呀!仲有射頻,仲有準確度......
唔通只可以改威力?
你會唔會只係食飯,唔飲水,唔食菜?

引用:
原帖由 VEC 於 7-11-2007 01:55 發表
有時我覺得:"看來不願意聽別人意見的,再使勁說下去也是枉然"
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

6.07精密彈

噢... 突然所有外在因素又被重新歸納為結果的一部分了... |)

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 01:44 發表

我屋企既大細影響唔到我玩槍既興趣
我就想換彈弓多過換精密管
其實咁多人比反應你
係因為
"係屋企無野做覺得悶就

引用:
原帖由 WAIKO01 於 7-11-2007 02:01 發表

有時我覺得:"看來不願意聽別人意見的,再使勁說下去也是枉然"
努力地撐下去

發新話題