發新話題

想自己改mp5j做1.9焦耳...

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 02:00 發表

係呀!除左威力之外我仲想改遠d射程...呀!仲有射頻,仲有準確度......
唔通只可以改威力?
你會唔會只係食飯,唔飲水,唔食菜?
我發覺你d態度好怪 ...
咩都要駁
咁你想要咩 answer ?

引用:
原帖由 於 7-11-2007 01:55 發表

起實際情況下, 你呢個想法係否定0既. 實際情況下相同波箱設定配唔同長度0既槍管已經可以做到唔同0既射程.
你好似仲未明...
簡單d講句,你想快高長大就要食多d野,當然仲要早睡早起,多做運動(其他因素)
如果你唔食野,淨早睡早起,多做運動,你估會唔會快高長大?
我已經講到好簡單,希望你明(我唸我都係希望下好喇)

引用:
原帖由 gtoray 於 7-11-2007 02:06 發表

咩都要駁
多口一句:再說下去也是枉然.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 02:07 發表

你好似仲未明...
簡單d講句,你想快高長大就要食多d野,當然仲要早睡早起,多做運動(其他因素)
你有無諗過其實係自己仲未明...?/

引用:
原帖由 gtoray 於 7-11-2007 02:06 發表

咩都要駁
請原諒...
係因為我係呢度見到有好多人反對我,而我又唔知有咩得罪佢地
我係另一個討論區d態度好正常

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 01:50 發表

即係話如果想射程遠既一定要有番咁上下威力,當然其他因素都會影響射程
咁我想問下你認唔認同威力愈勁射程愈遠?
睇來閣下好堅持要大力多過射程喎~
在下唔應同大力等於射程遠這個言論~
雖然在下改槍經驗無十年精工~
不過經在下改出來的槍通常都以長射程為主~
例如在下的mp5k射程已是m4a1的射程~
但他只有0.98j~因為當中不只有換彈弓~還有自改拍頭及氣密的問題要作調整~

在下第一次改槍時是用上過 jj 彈弓~
但射程在50米左右便急速下降了......
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 02:07 發表

你好似仲未明...
既然閣下咁囂張...
咁就黎19歲既讀書人先生,您又對如何改大威力有咩見解呢?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-11-2007 02:11 發表

既然閣下咁囂張...
咁就黎19歲既讀書人先生,您又對如何改大威力有咩見解呢?
我有見解既就唔使入黎問人

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 02:10 發表

請原諒...
係因為我係呢度見到有好多人反對我,而我又唔知有咩得罪佢地
我係另一個討論區d態度好正常
因為你令人懷疑你個動機 lor

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 02:13 發表

我有見解既就唔使入黎問人
但你又唔接受人地ge見解
而且有點心浮氣燥

引用:

你好似仲未明...
我只係知道均衡飲食+有規律0既生活就可以健康成長.
暴飲暴食只會危害健康.
唔Q 食野仲會死Q 埋添.
我已經講到好簡單,希望你明(我唸我都係希望下好喇) |)

引用:
原帖由 於 7-11-2007 02:20 發表

暴飲暴食只會危害健康.
我已經講到好簡單,希望你明(我唸我都係希望下好喇) |)
好似仲未明...

真係仲未明...
簡單d講句,你想射程遠d就要威力勁d,當然仲要睇埋hop up,風阻等(其他因素)
如果你無威力,淨較hop up,加長槍管,你估支槍射程會遠嗎?
我已經講到好簡單,希望我唔使用埋圖像表達你先明啦

...可以用埋動畫............

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 02:41 發表

你好似仲未明...
...
真係唔知邊個果個好 D
暴飲暴食只會危害健康.

我只係知道正常INPUT+其他合理SETTING就可以健康成長.
盲目改大INPUT只會早D打柴.
無INPUT仲會打得出乜春春.

或者我呢D 無讀書0既係同D 讀緊書0既溝通有D 障礙啦...

PS: 樓主唔洗PM 我黎撩我回POST 0架喎.
個POST 搬左去維修區我一早就知. 唔洗你通知

引用:
原帖由 於 7-11-2007 02:56 發表

真係唔知邊個果個好 D
暴飲暴食只會危害健康.

我只係知道正常INP ...
算吧啦,你唔好理佢啦!

發新話題