發新話題

南北韓準備開片?

距離最後通牒屆滿仲有24小時左右

到時又突然將日期延遲半年....
你的日子如何,你的力量也必如何

如果開波,中國幫唔幫?俄佬會唔會出聲?

定係等收皮~

中國只會打北朝鮮,不會幫拖。

不會開戰!

(小弟估)

中國只會打北朝鮮,不會幫拖x2
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 joey 於 21-8-2015 20:23 發表
如果開波,中國幫唔幫?俄佬會唔會出聲?

定係等收皮~
可能會俾面佢阿爺 可能會俾面佢老豆,但係佢……

9月3阿爺大show,肥金搞D咁野

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-8-2015 21:56 發表

有人吹水話九月三日閱兵無外國代表出席喎..........

好想睇到時有咩國家會唔派代表出席......

美日澳,英語系同西歐掛

一向做開賊

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 kaige321 於 21-8-2015 15:39 發表

原來北韓有空軍
最先進係少量MIG-29戰機同SU-25攻擊機,跟住就係MIG-23同MIG-21/國產J-7,舊款機有SU-7同國產Q-5攻擊機、MIG-19、MIG-17、甚至雙座教練型MIG-15,轟炸機就係蘇制IL-28/國產H-5……另外仲有用An-2改裝既“攻擊機”……

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-8-2015 22:25 發表
美日澳,英語系同西歐掛

一向做開賊
日本仔政治上已認定出席閱兵儀式是掉面的事......

英國佬剛剛跟阿爺玩亞投行,之後唔比面嚟?

以後未必有啖好食....

呢班正契弟,有錢就俾R撈,無錢就搞事

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-8-2015 21:56 發表
金仔上台後同大陸反左檯啦?

理論上無

《河湟有感》司空圖

發新話題