發新話題

南北韓準備開片?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-8-2015 16:03 發表

T兄揾到G己啦

http://www.jobmarket.tw/bbs/atta ... 16&d=1378919526

--R
F  T
--S

引用:
原帖由 051039 於 25-8-2015 16:12 發表

F
R    T

人抽你又抽
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

抽水係男士既天性呢,最重要係抽得其所抽得合理。
在下歡迎抽水。我Like。
FBC1

抽,心中無抽手中有抽為之亂抽。
抽,心中有抽但手中無抽為之精抽。
抽,心中無抽手中無抽為之至抽也。
FBC1

3 個讚好! TOP

以無抽為有抽,以無水為有水,是為抽水至高境界

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Hamlet 於 25-8-2015 01:02 發表

你搞錯佐一點,事實上北韓既軍事工業要比當年伊拉克先進……伊拉克當年買過北韓既170mm遠程大炮(號稱分界線直接可以打到漢城),伊朗亦由北韓引入過地對地導彈技術,你咪睇當年薩達姆好多錢通世界買軍火,實際上佢 ...
北韓既170mm遠程大炮係M1989 叫谷山自走炮,可唔可以同美國 M110自走炮 做對比?

以老抽為生抽,以凍水為滾水,是為抽水至高境界

引用:
原帖由 進擊的Chun 於 25-8-2015 21:23 發表

北韓既170mm遠程大炮係M1989 叫谷山自走炮,可唔可以同美國 M110自走炮 做對比?
M1989碌管睇落去長一截,遠程大炮特點。好似以前俄佬個130加農炮個炮管要比152榴彈炮長

北韓既落後,先軍因素定共產主義因素責任大d?定兩者共同造成?

引用:
原帖由 051039 於 25-8-2015 21:33 發表
以老抽為生抽,以凍水為滾水,是為抽水至高境界
以周中為鳩沖,以同中為用中,是為中出至高境界

引用:
原帖由 Tango1997 於 25-8-2015 22:00 發表

以周中為鳩沖,以同中為用中,是為中出至高境界

好句好句

我來晚了(普通話),原来SO 師兄,周中師兄,仲有Tango 師兄以達化境。
FBC1

引用:
原帖由 進擊的Chun 於 25-8-2015 21:23 發表

170mm遠程大炮比 M110自走炮射程大

谷山自走炮係美帝自己叫的

《河湟有感》司空圖

先軍政策係結果,歸根究底係因為共慘主義。人類天生就係自私既,有懶性既, 呢個係天性本能,不能改变既,當國家同你講每個人每月都係分一樣數量既錢,做又咁多,唔做都係咁多,咁你會点做?
我都會揀……唔做。結果係点?你話呢?
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-8-2015 22:26 發表

170mm遠程大炮比 M110自走炮射程大

谷山自走炮係美帝自己叫的
仲要用埋專用既火箭助推炮彈,不過尼款炮彈個裝藥量係少過普通炮彈。

發新話題