發新話題

年齡不是阻礙 姊弟戀潮得有理

太長篇文。。。無睇。。。

從標題反映出。。。D男人越來越識嘆。。多左好多中女愛好者

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-8-2015 23:06 發表

25歲打上叫中女呀。。。你識唔識架? 。。。古乜野井?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-8-2015 23:14 發表

校長夠年年話自己25歲啦!咁你食開個D真係古井吖嘛
嘩。。。乜你咁講野嫁。。。。總之唔食大過我嗰D啦。。。!

ps:年紀細過我。。。並不等於一定細個你。。。死o靚仔扮老屎忽。。。大過你你就叫古井。。。你所理解既古井。。。我見到都係叫妹妹。。。細過我唔叫妹妹叫伯母咩!

引用:
原帖由 FBC1 於 26-8-2015 00:36 發表
我巳體會到呢点,唔……我會考慮加入古井派。
要食。。。我個人頂晒龍大我三年 。。。除非真係各方面保養好靚。。。咁就再大D都應該ok

引用:
原帖由 cyl198911 於 26-8-2015 00:26 發表
我3任女友都有過我2年以上,我覺得大啲既女仔冇咁麻煩,對住會舒服啲,佢地會扮細乍嬌,但心入邊都明白事理
你真識食。。。

引用:
原帖由 cyl198911 於 26-8-2015 00:26 發表
我3任女友都有過我2年以上,我覺得大啲既女仔冇咁麻煩,對住會舒服啲,佢地會扮細乍嬌,但心入邊都明白事理
禾老虎細禾八年。。。都無乜代溝。。。托賴

引用:
原帖由 FBC1 於 26-8-2015 09:59 發表
其實好睇性格既,一般年紀大既會董事些,年紀輕既有些都好識諗。我有個朋友佢老婆,無論佢老公去邊度蒲,只要比個唔係理由既理由佢隻乸都信。初時我地班朋友以為真好易tum,後來我地發覺唔係果會事。佢隻ߘ ...
直頭言妻啦 。。。。拿。。呢D咪叫守婦道囉

引用:
原帖由 FBC1 於 26-8-2015 10:32 發表
係個女比男精明,如果男見好即收就絕對好,相反男是無忌弹就好麻烦。 總之凡事太可太過份就好。
偷食要抹咀

發新話題