75 12345
發新話題

捕鼠夾邊到買

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 30-8-2015 22:50 發表
比樽我
犯法野我唔做

要唔要試下啲合法野先 朱古力可能有效

我有個好殘酷又烕绝人性又合法的方法,要唔要。

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

要知道老鼠繁殖能力驚人。。。所以就要利用依點。。。

同樓上師兄講嘅差唔多,餵老鼠食人工食品,糖果呀,朱古力呀,化學合成添加物越多越好。糖果對老鼠嚟講就好似毒一樣沉澱喺遺傳因子,一代遺傳一代,到繁殖咗十代八代嗰時應該會係極限,到時老鼠一族就會冚家富貴。。。

引用:
原帖由 reniless 於 30-8-2015 23:33 發表
要知道老鼠繁殖能力驚人。。。所以就要利用依點。。。

同樓上師兄講嘅差唔多,餵老鼠食人工食品,糖果呀,朱古力呀,化學合成添加物越多越好。果糖對老鼠嚟講就好似毒一樣沉澱喺遺傳因子, ...
so c fu d 植物先冚家富貴 。。。等唔到

还惹來一埋。。。。蟻俠

冚家富貴。。。

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 30-8-2015 22:50 發表
比樽我
毒藥咪用! 分分鐘毒埋你自己!

不如試試釣老鼠方法! 用魚鉤鉤舊餌再埋花盆內! 釣到後咪載去貓婆喂貓地方! 釣住俾一大班流浪貓夾生玩死!

引用:
原帖由 rho837 於 31-8-2015 01:24 發表

毒藥咪用! 分分鐘毒埋你自己!

不如試試釣老鼠方法! 用魚鉤鉤舊餌再埋花盆內! 釣到後咪載去貓婆喂貓地方! 釣住俾一大班流浪貓夾生玩死!
唔得。。。鋒利牙齒可以即刻咬断魚c

有乜餌又吸引老鼠但不易腐爛?

釣鼠可以諗下!

《河湟有感》司空圖

回覆 71# 的帖子

M記薯條 2個月都唔會腐爛

引用:
原帖由 0o0p 於 31-8-2015 08:02 發表
M記薯條 2個月都唔會腐爛
思想最邪惡係你

引用:
原帖由 Tango1997 於 31-8-2015 07:06 發表

唔得。。。鋒利牙齒可以即刻咬断魚c
頭段用鋼C

75 12345
發新話題