21 12
發新話題

[Marui] 馬記新GBB系統介紹

134刀咁。。。就好正

馬記有乜問題?。。。依家出玩具。。。唔係出實彈。。。外觀比例像真咪得囉

引用:
原帖由 rho837 於 11-9-2015 18:58 發表

絶對同意! 絶對同意! 絶對同意!

要玩象真! 一係玩真鐡或DEACT或DUMMY玩具! AIRSOFT is AIRSOFT ! GBBR表现唔逹標! 話之你有幾咁真有幾咁貴樣都冇用!

洗左我好多錢 ...
就係因為唔穩定。。。所以我一直唔玩GBBR

引用:
原帖由 FunggI 於 11-9-2015 21:17 發表

就係因為你地無玩
所以唔知其實E家GBB既穩定已經進步左好多...
我既出發點只係玩GBB都係貪佢像真既感覺
既然E家既GBB已經做到連內部都好貼近像真
出多個馬記儘管性能優勝
但內部始終差得太遠
對於追求像真既 ...
打飛機

引用:
原帖由 FunggI 於 11-9-2015 21:17 發表

就係因為你地無玩
所以唔知其實E家GBB既穩定已經進步左好多...
我既出發點只係玩GBB都係貪佢像真既感覺
既然E家既GBB已經做到連內部都好貼近像真
出多個馬記儘管性能優勝
但內部始終差得太遠
對於追求像真既 ...
我有玩GHK AK....不過無玩AR 同Mp5

引用:
原帖由 rho837 於 12-9-2015 17:37 發表
我們都係馮眼見!如果到手後玩一陣又壞又出事的話!我們一樣照直講事實!

以前玩WA Type R 系統讚到今天!富年都罵到馬記支GBB手槍唔掂!但今天支支貴一貴HiCap咪又係由馬記個平台生出來!

讃馬記支GBB ...
以前D拖喉JAC死老鬼(我刀係)刀指住馬老二D19車仔電槍笑足成年。。。比例又差。。。力度又屎。。。。但事實馬記AEG系統雄霸左wargame界廿幾年

D JAC 氣槍一地刀係 改左嗰D揼春。。。買左拖候補品嗰D dup7
一大堆前朝parts等到能發mo無人接

引用:
原帖由 gunka 於 12-9-2015 22:20 發表

JAC吾係汰弱留強之下「一地刀係」或者俾老馬趕走。第一代「電槍」係JAC先提出,老馬只係後來者改善左個「波箱」後,JAC又破左產先可以「雄霸wargame界」。氣槍創新方面,一直都係JAC領先老馬,正如今日GBB手槍有退膛 ...
真係?
MGC呢?

其實有個疑問,點解每次馬記出野都會比人踩到性無能,明明國9產品同其他廠比,冇過人優勢反而仲有D死硬fans 我一柳都玩開馬記,但用翻原裝設定換彈弓就可以改到有過人之處  問題一樣不多。。始終未出都係唔好踩得太勁

一陣出黎效果有驚喜 有wa老手以為馬記無敵料走去入左大量parts唔滿意返來話比我地老點

引用:
原帖由 gunka 於 12-9-2015 23:13 發表

「馬記出野都會比人踩」??我又吾覺wor,相反老馬出小小新品資料就大把「死硬派」出來撐就見。就講尼d M4,尼個 forum 曾經都有個Post討論初初出d小小試槍片時,幾多「死硬派」讚到以為佢玩過支槍咁。
哎呀 。。。有呀。。。出Q版。。。出boy size。。。出電動Glock 。。。。真係比人笑過嫁。。。就早排VSR10有埋聲添

Mgc Glock應該....比JAC HP 早

引用:
原帖由 gunka 於 12-9-2015 23:37 發表

我講明,我係老野,JAC粉,以前老馬一直吾入流既玩具。不過咁,我都要幫老馬講句,佢d什麼「Q版、boy size、電動Glock」等等target吾同客人層面,所以冇得好同比較。不過今次支M4好明顯係target玩wargame既人,所以今次 ...
是但啦

引用:
原帖由 RCman 於 14-9-2015 17:49 發表

可能因為134A係環保氣體,日本都好注重呢樣野。
因為個臭氧層個吼。。。係佢以前玩R-12有份整穿

[轉載自wiki]

歷史

在1980年代出現臭氧層空洞問題之前,世界上最廣泛應用的工質是鹵代甲烷——二氟二氯甲烷(R-12)及一氯二氟甲烷(R-22)。R-12較常運用於汽車空調和小型冰箱上,而R-22較常運用於住宅空調和輕型商用空調、冰箱和冷凍機上。一些較老的系統中還運用了三氯氟甲烷(R-11),因為它具有較高的沸點,可以配合低壓系統使用,減輕了系統所需的組件的機械強度。不過因為氟氯碳化合物會造成臭氧層空洞問題,1987年簽署的蒙特利爾議定書中規定減少及限制氟氯碳化物的生產。美國於1995年停止生產新的R-12,且已於2020年淘汰R-22。

引用:
原帖由 Dave 於 4-11-2015 10:21 發表
有屎以來最唔像真既m4 gbb 要應市了

11 月 13 日發售,59800 羊 ( ps. 名搶店賣緊 59800 羊的 scar L 是 2800 左右,作一價格參考 )

http://www.tokyo-marui.co.jp/products/gas/machinegun/409

彈匣  ...
。。。點解個麽打grip咁大舊。。。好似AEG咁

引用:
原帖由 horenhim 於 5-11-2015 12:36 發表

this
典解幅圖有中國旗既?

21 12
發新話題