發新話題

3D Print - 鋼T-1 Riser & KC02 Bullpup Ver.2

取消高亮
講起蕉匣...唔知有冇機會PRINT到個長蕉匣出0黎呢?...好想要長蕉匣

Ver.2 Test firing video
https://vimeo.com/140497343

加影磅重, 2.3KG

附件

26-9-2015 14:09

26-9-2015 14:09

其實我好鍾意呢個T1 spacer
夠獨特

正呀,我都係睇唔到之前個post

簡直係香港之光
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

好鬼正
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 YSL 於 26-9-2015 19:28 發表
好鬼正
如果俾你改埋泡牙呢。。。仲正

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-9-2015 23:06 發表

如果俾你改埋泡牙呢。。。仲正
你油攪错了.....

禾一直都鐘意D槍越靜越好,最好無聲....我個排列糸   1.靜 2.準 3.POWER

我用MK23都糸貪佢靜,長/中/原裝管三支各一

雖然有支糸 3XX管 都糸個句拆為零件存放
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

the mount is so cute i like it!!

自己染尼龍, 想染泥色, 點知出到黎變左解放綠

附件

16-10-2015 16:31

1 個讚好! TOP

又會變咗綠色咁奇

回覆 26# 的帖子

係囉, 明明係滷水黎

隻色幾靚。。。入林一流

染料係尼龍專用?邊到買?

《河湟有感》司空圖

隻色好鬼似大陸d坦克隻色

Rit dye衣物染料,中男有賣,但貴,成75蚊支
鬼佬用黎染pmag, grip等尼龍玻纖制品
記得要煲住染,唔係唔上色!

發新話題