發新話題

解放军在香港建导弹阵地

知唔知香港點解無戰鬥噴射機?

深圳個防空網已經包晒成個香港,大運會個時啲紅旗週街擺。

引用:
原帖由 Tango1997 於 13-10-2015 23:21 發表
知唔知香港點解無戰鬥噴射機?
周C FU打哂
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-10-2015 00:09 發表

周C FU打哂
果然青年有為。(打手槍)
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-10-2015 00:09 發表

周C FU打哂
一full油就去左東莞啦 。。。防條鐵咩

後生嘛!好正常。
FBC1

引用:
原帖由 Tango1997 於 14-10-2015 00:30 發表

一full油就去左東莞啦 。。。防條鐵咩
我full都會啦。正常。
FBC1

以前個個星期full,而家個個月咯。
FBC1

引用:

周C FU打哂

漢和....算了.....何必認真......
每次講完好快就被證實是流料.......

漢和係一個專硏俄佬野既假日本人,用佢既獨特方法角度去睇大陸。。。近年大陸升起,加上同架仔作對,令佢心理承受吾住,就語出偏頗了。

上次睇一篇報導,話佢採訪時見到小野寺五典剛開席就飲左三杯紅酒,佢同日本同行就一齊嘆息素質吾掂。。。心痛得佢吖

漢和的價值係一個運用合法方式,情報機關的分析方法,寫一D簡單易明的分析報告,比大眾,專業版則提供俾官方,半官方,學術,硏究機構。好多機構無得接觸情報分析報告,所以就買漢和了。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

石崗被羣山圍住... 點SET 套野?  SET 都SET 係山頂啦

回覆 15# 的帖子

仲有舊地圖!
It's time to face the truth.

漢和個編輯不如話遲D大六係釣魚台部署防空導弹啦。玩野……
FBC1

係吹就吹大d,不如話"幻彩fing香江"果啲laser喺作戰時期可以快速調校功率變防空死光槍

發新話題