發新話題

Umarex Colt SAA 6mm 開箱

犯版規都咁話。。。春袋痛到無聲出。。。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

杏加長。。。。J版大話3斤賣改件一隻大牛,我又吾想出兩隻大牛。。。

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-11-2015 12:46 發表
杏加長。。。。J版大話3斤賣改件一隻大牛,我又吾想出兩隻大牛。。。
改件冇新版殼 出兩牛is better
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-11-2015 12:46 發表
。。。一隻牛換到一個越南鄉下老婆。。。
兩隻牛換到兩個越南鄉下老婆

我一定係 " 嘆 甩 牙 " 左輪 DIE HARD FANZ !

引用:
原帖由 rho837 於 6-11-2015 14:28 發表
我一定係 " 嘆 甩 牙 " 左輪 DIE HARD FANZ !
me too
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... =%AA%B1%A6%D1%A4%FB

引用:
原帖由 Tango1997 於 6-11-2015 13:20 發表

。。。一隻牛換到一個越南鄉下老婆。。。
兩隻牛換到兩個越南鄉下老婆
雙飛呀~

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-11-2015 14:47 發表

雙飛呀~
唔洗用套&換套

真皮革槍套

引用:
原帖由 Tango1997 於 6-11-2015 14:51 發表

唔洗用套&換套

真皮革槍套
唉……
FBC1

買多枝6mm既。 最多出少二次動。
FBC1

Diy啦蘇師父

內構既野我吾曉D,邊個可以教教細佬?

《河湟有感》司空圖

各位覺得咩色靚啲?
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 garyyanykw 於 6-11-2015 19:35 發表
各位覺得咩色靚啲?
每隻色買一對, 再買多對做士啤

我揀銀+象牙

引用:
原帖由 garyyanykw 於 6-11-2015 19:35 發表
各位覺得咩色靚啲?
其實銀色,發藍同舊片都要各買一支。

銀得好高貴,發藍則似足貴價真槍,舊化版今次拿捏得好準,好正,好過自己搞。三款膠柄又係水凖之作,尤其係發藍版既假玫瑰樹根木,同象牙柄偶然掉換,居室更添精緻,仲有同死以不殭既colt廠袓先致敬添!

《河湟有感》司空圖

發新話題