26 12
發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 bomi_bb 於 14-6-2016 16:03 發表

間野收幾點?
正路係下午六點

引用:
原帖由 keln 於 20-6-2016 12:33 發表
師兄們,我想問下馬記呢支啲補品/零件多唔多(姐係壞左都叫有件換呢啲)
因為我有支wa系統壞左擺低左一排,但又唔多想整
依家考慮緊馬記定方仗好
想係補給,耐用度上比較一下,因為兩支都好似差唔多價 ...
咁睇師兄你喜愛磨合既過程。。。定喜歡落場持續中出連射

個人會用馬記。。。今次佢出m4gbb...無論性能同穩定性。。。外圍真鐵附件大多無痛直上。。。日本金身既表面塗層處理。。。刀係物超所值。。。作為一枝落場打game既玩具m4 Gbb... 我給予很高評價

引用:
師兄們,我想問下馬記呢支啲補品/零件多唔多(姐係壞左都叫有件換呢啲)
依家考慮緊馬記定方仗好
其實你

引用:
依家考慮緊馬記定方仗好
其實你講得出方丈。。。 都應該心埵頃 。。。 只係提問多一次壯下膽

會唔會係打打下high到個掣?

引用:
原帖由 gainax 於 5-7-2016 06:20 發表

好似就有鋼煲出唔知包唔包強化飛機,
上身就真係難D除非有副廠,就算日本訂件相信個上身同其它上身散件都唔平,執支二手劏件仲實制(二手都唔多 )
其實少件都正常,原裝已經好好未必個個想要補品反而買到原裝 ...
從來馬記原件都有價有市。。。。十算嗰期。。。有D師兄買枝全新5.1...拆件散賣。。。賣左五成已翻本。。。賣埋其他已賺突

引用:
原帖由 gainax 於 5-7-2016 12:53 發表
有得諗
全新
下身................120
中身................150
滑架................100
頭尾西..............150
全新匣..............150
司牙set.............150
左右保險掣...........150
hopup set+內外管....150
grip safety........100
hummer housing+彈弓..50
hummer ............100
未計其他

引用:
原帖由 horenhim 於 5-7-2016 17:29 發表

出了 for Marui M4 MWS 的370管
會唔會過招嫁

VFC 416grip....出奇地配合。。。無修緊密直上。。。連弧線位刀岩埋

返觀。。。

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 gainax 於 5-11-2016 15:55 發表
終於完成。。。馬記D特規尺吋真係浪費地球資源

唔明

引用:
原帖由 gainax 於 5-10-2017 23:08 發表

馬記個ras同太陽環係玩具數裝真數尺吋件要換哂佢
既然買得鋼管唔爭支ras骨,一早講馬記仲搞自家數係浪費地球資源
買枝真
。。。 玩具唔好玩

26 12
發新話題