發新話題

買手拉狙

買手拉狙

唔該各位師兄
如果想買支手拉狙屋企自玩不落場3K到木托classic 款有咩好介紹
因為新玩唔識牌子
謝謝各位!

一般大牌子手拉狙2000 左右,vsr 千幾但膠身,尤其vsr 有好些木身配,但動輒一千幾百,
應該勉強3000 樓下但要自己動手整。
如果3000 蚊樓下又想成槍真木托,是有些香港同大陸廠做過,但似乎而家已沒貨。
見到一支打gas 的是木托,但槍身下多左隻匣又不太似classic 獵槍。
還有一支pps 的手拉狙木托但pps 實在沒多大信心,怕打兩打壞埋。
如果不太介意表面處理可去國狗店找找,可能有原裝木托狙擊槍的。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 2# 的帖子

唔該師兄
我見有隻牌子西班牙 Camo 得唔得?

Deleted

頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

引用:
原帖由 Oasry 於 30-12-2015 11:20 發表
唔該師兄
在香港幾乎沒有可玩的空間

引用:
原帖由 Oasry 於 30-12-2015 11:20 發表
唔該師兄
氣槍分幾種,
玩像真玩Wargame可互射, 用6mm膠彈既, 統稱 Airsoft
另一種用俗稱鋼珠/鉛彈/痰罐仔金屬子彈既, 就算火力合乎法例, 都一定唔俾落場, 射人更加保證可以惹上官非. 呢種統稱 Airgun.

Gamo 係 airgun.
至於得唔得, o甘問太抽象了.

回覆 6# 的帖子

唔該師兄
玩唔玩得過?有冇其他選擇?

引用:
原帖由 Oasry 於 30-12-2015 17:10 發表
唔該師兄
玩唔玩得過?有冇其他選擇?
在香港幾乎沒有可玩的空間 X2

引用:
原帖由 gtoray 於 30-12-2015 16:29 發表

在香港幾乎沒有可玩的空間
呀公講得岩,都無地方收藏及玩.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 30-12-2015 23:14 發表

呀公講得岩,都無地方收藏及玩.
係可惜D!

上Wgc同e何B,見到乜就可玩乜買乜,上面有價錢,美金兑港紙1兑7.7
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

狙, 一定要大把先有FEEL, 細把就好似電槍一樣, 一定比吾到狙GEI感覺

引用:
原帖由 ContractKiller 於 31-12-2015 09:36 發表
狙, 一定要大把先有FEEL, 細把就好似電槍一樣, 一定比吾到狙GEI感覺
https://fbcdn-sphotos-g ...
人地要CLASSIC 木托丫...

唔係人人喜歡托鐵架合約殺手

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我都係幼細木派支持者
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-12-2015 11:19 發表
我都係幼細木派支持者
屋企既狙...
按重量計
VSR10 X DBOY KAR 98K 合體槍 2.4 KG < ARES M40 3.2 KG = MODIFY M24 < KING ARM SVD EBB 3.5 KG < ARES MSR 5.5 KG < SNOW WOLF M107 EBB 7KG

除左 98K 同 M107 沒落過場外,其他都落過

M107 其實都好想拎去落場不過真係... 長粗重,打得中人已經光中耀早

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-12-2015 11:19 發表
我都係幼細木派支持者
狙, 幼細一定要鐵架先有FEEL, 吾係鐵架就好似電槍一樣, 一定比吾到狙GEI感覺

發新話題