發新話題

[KSC/KWA] KSC KTR-03S

引用:
原帖由 lekch 於 29-1-2016 09:34 發表
之前都試過好似師兄甘cut管

0成本, 自己用鋸機鋸支G3

G3咁又幾靚喎
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-1-2016 10:21 發表

G3咁又幾靚喎
係好靚.
FBC1

引用:
原帖由 051039 於 29-1-2016 11:09 發表

http://www.investmentgradefirear ... ion-mp5k-sized-308/
不如再短D
不如你再整

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

不如兌換曬啲支票先啦
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 29-1-2016 13:02 發表
不如兌換曬啲支票先啦
華生...你

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 jacko 於 29-1-2016 13:02 發表
不如兌換曬啲支票先啦
X 861次

正喎!可以自己鉸牙,吾洗下下拎出去又來來回回咁煩!
請問樓主套牙板係咪無逆牙架? thanks

引用:
原帖由 Ang123456 於 29-1-2016 20:22 發表
正喎!可以自己鉸牙,吾洗下下拎出去又來來回回咁煩!
請問樓主套牙板係咪無逆牙架? thanks
應該有嘅,我搵唔到啫

引用:
不如兌換曬啲支票先啦
周大....你点搞架?快快手兑現晒佢啦.
FBC1

其實⋯⋯⋯周中師父為左我地茶餘飯後有話提⋯⋯⋯⋯佢特登唔兌現嘅⋯⋯⋯⋯⋯ ⋯⋯⋯太偉大啦

剧短左靚仔晒

經DIY達人Tango兄加持, 替我加了回氣管散熱cover, 令整支槍感覺更完整

引用:
原帖由 jacko 於 26-2-2016 02:57 發表
經DIY達人Tango兄加持, 替我加了回氣管散熱cover, 令整支槍感覺更完整
要睇實物了

引用:
原帖由 loveless 於 26-2-2016 11:42 發表

要睇實物了
刀幾硬淨架

發新話題