發新話題

[others] 迷SAI G34

迷SAI G34

迷SAI G34

--------------------------

With Safariland 579
迷, APS, Marui, WE

*APS wont fit (APS can fit in my Marui G34)
*扣唔實,射到但個匣自己跌出黎
Green Gas, KSC 0.2g BB

Will edit with more detail during the weekend...hopefully have time...

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +30 原創內容 19-2-2016 01:45
  • gtoray 金錢 +30 原創內容 19-2-2016 01:45

1 個讚好! TOP

WE

Marui

雖然知道一個月前v牌出左呢枝34 ,但係怕比人告所以冇賣出街,就連台灣露天都冇,只係係台灣d鋪頭門市有賣.記得寒假番泥前問左一問個價記得係台紙$&)),諗左一陣其實已經有枝17...同埋v牌條slide有d卡我唔太like+上果時唔夠台紙所以都係冇入手.qq

Where can buy this? Thx a lot
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

師兄我都想知边度買倒? Thx!

迷之比較

真係一時沖動加上人有你要有既感覺...係台灣入手左枝野.老闆同我講廠商唔會再出啦.即係我汁到最尾果水貨.上個月問TWD 4700 ,今日入手價TWD 4350

好平實既包裝,你可能會好奇左下角入面有D乜

話你知..同埋好明顯今次同上次比冇左本說明書冇左條膠管

跟住影下D內龍既圖

都係同當初17一樣冇左粒火控螺絲

係香港有晒兩枝既人真係冇幾個.當初入手17既價係twd 4000左右

下身部分17同34唔同既地方有板機方面34似乎做左多一層功夫,黑色部分多左一個磨沙既感覺.

下身部分34既hammer組似乎做左改善冇17咁卡(當然張圖果個17既火控之前比我汁衰左,之後另外叫件換過泥,不過都係34順d)

飛機組17同34應該係一樣,另外34既recoil spring 係同17唔同既 17係2段式(原裝17係2段,因為太卡我自己換左吉打既recoil組件)

下身前段大致相同

換下身,ok冇問題

j圖

where can I find it?

回覆 7# 的帖子

聽講21樓入左D貨,你可以去睇睇

發新話題