32 123
發新話題

岩岩泰國燒完鎗

岩岩泰國燒完鎗

好耐無上黎CGF!
岩岩係泰國上完實彈course,同大家share下D鎗的相片,亦拍左好多片
上堂用Gen 3/4 Glock 17,同場有1911, XDM, CZ75, M&P
講多無謂,去相

若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

睇唔到, URL 有誤~

回覆 2# 的帖子

阿公,dropbox 唔俾direct link。有咩hosting space 推介?
張張相都2mb左右

引用:
原帖由 Elf 於 17-3-2016 03:09 發表
阿公,dropbox 唔俾direct link。有咩hosting space 推介?
張張相都2mb左右
fb , 會壓細張相, 但post上網share一下夠用
right click copy image link就po得

LM
C Hing, what is the course please?

要用 "回覆主題" icon
插入圖片的button
直接po link會有error

回覆 7# 的帖子

依家應該睇到?

一唔係你po完我幫你edit

引用:
原帖由 Elf 於 17-3-2016 03:24 發表
依家應該睇到?
我EDIT左嘛~

回覆 5# 的帖子

IDPA

引用:
原帖由 Elf 於 17-3-2016 03:24 發表
依家應該睇到?
睇到了~

回覆 10# 的帖子

我 either way 都睇到,但係我轉左 facebook 做 hosting anyway

引用:
原帖由 Elf 於 17-3-2016 03:26 發表
IDPA
香港組團?

回覆 14# 的帖子

無錯,非常好玩!
教練係泰國國家隊 IPSC top player,泰文+英文>中文翻譯,唔洗估估下,清晰。
IDPA 基本功特別係 gun safety 同 IPSC 同普通 gun range 無異。鎗頭 downrange,etc

32 123
發新話題