26 12
發新話題

日本心神真機查試行

日本心神真機查試行

https://youtu.be/ePmxLFkuO0o

https://youtu.be/L9IFF9h4hFg

F35?

太細,仲係試跑道.
FBC1

航程、載弹、=收皮.
FBC1

引用:
原帖由 gtoray 於 24-3-2016 00:29 發表
F35?
係用黎同美佬就F35講數用既籌碼

和20姬相比,日本的設計相對保守,會不會是號稱"全國產",所以跨度不太大所致?

從那個燃燒室看,個人覺得有很深的美系引擎既視感。
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 Hamlet 於 24-3-2016 01:47 發表

係用黎同美佬就F35講數用既籌碼
還有F35日本化的準備。
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

之前睇過資料同法國m88很相似
引用:
原帖由 WAIKO01 於 24-3-2016 01:49 發表
和20姬相比,日本的設計相對保守,會不會是號稱"全國產",所以跨度不太大所致?

引用:
原帖由 WAIKO01 於 24-3-2016 01:49 發表

呢架係驗証,最終版會大過佢!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-3-2016 16:30 發表

睇怕到個日第六代機都出o羅……

太細架,我估純驗証用途.
FBC1

日本人一早講過係驗証用途
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

日本仔已經用呢架機係美國搵緊拍檔做下一架F-3戰機

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-3-2016 16:30 發表

到時引擎唔夠馬力

26 12
發新話題