33 123
發新話題

住劏房的我打開佢的話......

住劏房的我打開佢的話......

真係企都冇位企

附件

17-6-2016 19:48

改良佢做晾衫架

引用:
原帖由 washizuka 於 17-6-2016 19:48 發表
真係企都冇位企
me too

附件

17-6-2016 20:18

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

大眾一齊打飛J,一雞扣到尾

附件

17-6-2016 20:21

我發現兩個問題

支pkm個trigger位扣唔落,我諗係支玩具錯數

兩邊腳打開完想夾返埋會兩邊唔對稱
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-6-2016 20:18 發表

me too

引用:
原帖由 washizuka 於 17-6-2016 20:25 發表
我發現兩個問題

支pkm個trigger位扣唔落,我諗係支玩具錯數

兩邊腳打開完想夾返埋會兩邊唔對稱

矛奶油嫁

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

兩隻腳一邊緊過另一邊少少,所以一夾返埋,鬆果邊摺晒去另一邊

有得較禾

《河湟有感》司空圖

點樣樣較架?

咪就係寜開個手柄

《河湟有感》司空圖

劏房重火
FBC1

如果抬出去打war game,一定夠曬震懾力 Thx for sharing

引用:
原帖由 kornhill401 於 28-6-2016 15:49 發表
如果抬出去打war game,一定夠曬震懾力 Thx for sharing
辛苦過苦力咼.
FBC1

如果對家又有M60/M240 連三腳架就仲正

《河湟有感》司空圖

33 123
發新話題