發新話題

[認真] 友台係咪已經死左?

友台係咪已經死左?

Waxxxxxyau唔比人出post 或者pm
要人重新驗證但係又send唔出驗證e-mail
我想contact 入面一個YLK師兄,有冇師兄可以幫幫小弟?
:))))

點搞呀 :(睇中左支二手417又買唔到

當無見過啦~

引用:
原帖由 009679007187 於 30-7-2016 20:36 發表
點搞呀 :(睇中左支二手417又買唔到
邊支?睇過

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

當睇亞視咁既態度就岩啦!

我連link都剷左4.5世
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

咪就係YLK師兄嗰把lo
有冇人可以幫手contact佢?

好似近年友台少左好多討論而家仲死埋?
其實係咩原因

友台曾經光輝,可惜近幾年沒落.
FBC1

咁個個WARJUNKXX呢? 係咪死左好耐!

引用:
原帖由 FBC1 於 30-7-2016 22:55 發表
友台曾經光輝,可惜近幾年沒落.
印度中最光輝個期一般討論區每日都2百幾回覆,AGNGBB個post好熱鬧,二手區買賣效率高,唔知幾時開始越來越少人討論,呢邊開始多人 ,中間發生左咩事

引用:
原帖由 009679007187 於 30-7-2016 22:29 發表
咪就係YLK師兄嗰把lo
有冇人可以幫手contact佢?
替你PM了那位師兄

附件

2016-07-30 23.34.25.png (124.06 KB)

30-7-2016 23:36

2016-07-30 23.34.25.png

留番個contact 先thx

留番個contact 先thx

引用:
原帖由 gainax 於 30-7-2016 23:23 發表

印度中最光輝個期一般討論區每日都2百幾回覆,AGNGBB個post好熱鬧,二手區買賣效率高,唔知幾時開始越來越少人討論,呢邊開始多人 ,中間發生左咩事
網主無時間管理應是主因

發新話題