31 123
發新話題

自已做不出來要向中國買,美首次被迫簽屈辱條約

自已做不出來要向中國買,美首次被迫簽屈辱條約

引用:
原帖由 JBL 於 2016-9-29 21:08 發表
中國航天科技集團的微博上展示了一款讓美國都不得不買的高科技設備,這就是目前世界推力最大的振動台,該振動台屬於70噸振動台,是大型航天器必備的一種試驗設備,擁有這個設備才能檢驗大型航天設備的可靠性。什麼是 ...
証明當年拿破崙是有遠見的

不過我o地犠牲咗幾多環境資源自由先得到呢小小成果

等到一日連標準都是我們説了算才是真正復興

我夢想見到既中國係不亢不卑, 唔打飛機.

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 loveless 於 2016-10-1 10:01 發表
我夢想見到既中國係不亢不卑, 唔打飛機.
自卑o既盡頭係自大
過度階段無辦法
唔打飛機不怒自威希望我有生之年睇到

3 個讚好! TOP

台灣果面有人問
如果D所謂大型振動台真係咁重要而美國又無
咁到底人地d火箭穿梭機點上太空?

引用:
原帖由 zeta 於 1-10-2016 11:31 發表
台灣果面有人問
如果D所謂大型振動台真係咁重要而美國又無
咁到底人地d火箭穿梭機點上太空?
邊有人會o甘on居等砌起成架火箭/穿梭機至測震?

米佬要造的話,應該一定造到出來, 但強國都生產了! 如果有QC有質素! 買得到就緊係買啦!

最近美佬造航母的船廠揾大6訂—隻可載航母的浮船塢,點解呢,因為美佬只有兩個乾塢可做航母,大6有7,8個

鬼佬要貨又要平又要靚,吾係傻仔。至於對大6泥講,又要平又要靚,要麽係你最後因價就貨,要麼你天真地迫人太甚,佢私下揾返D利潤。大6亦非傻仔。

既然兩方非儍仔,香港呢個買辦角色只會消亡。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

大陸人多好辦事, 講真又冇排汚費, 人工平過班屎櫃佬, OT又平! 工作時間長! 造完唔啱可再改,改到啱致出貨! 重有呢班屎櫃佬去到大陸開會時可以平平地叫X! 幾多好處!

打J文

回覆 11# 的帖子

香港地係咁架喇 ,言論自由嘛,好嘅唱到衰,衰嘅唱到更衰 放鬆d香港人

引用:
原帖由 JBL 於 1-10-2016 18:41 發表
如果凡係對大陸有利消息都叫打J,咁世上只有大纪元新聞先叫正路,就算真係打J都要有性能力至打到J,美國同歐洲可惜以經不舉,想打都打唔起,唯有死淨把口,汪,汪,汪向大陸吠過不停,可悲香港大把人學,精彩。 ...
唔洗咁肉緊, 放鬆D啦香港人

人地做不來都早你幾廿年上太空
咁我唯有讚大陸威威豬啦, 好嗎?

引用:
原帖由 JBL 於 1-10-2016 18:41 發表
如果凡係對大陸有利消息都叫打J,咁世上只有大纪元新聞先叫正路,就算真係打J都要有性能力至打到J,美國同歐洲可惜以經不舉,想打都打唔起,唯有死淨把口,汪,汪,汪向大陸吠過不停,可悲香港大把人學,精彩。 ...
Bell兄, 稍細心一讀都大概可見文章係由數個來源再剪併出來的.
東菱在全球各地都有分銷商, 又有大大個美國東菱Facebook專頁, 真係唔會有咩迫簽屈辱條約存在的.
至於簽用戶聲明不用於軍事領域在工業器材出口真係好普通既事情...

引用:
原帖由 gtoray 於 2016-10-1 19:09 發表

唔洗咁肉緊, 放鬆D啦香港人

人地做不來都早你幾廿年上太空
咁我唯有讚大陸威威豬啦, 好嗎?
打J係正常o既
不分膚色種族國界
O吾好過量就得嘞
(睇YES學o既 )

31 123
發新話題