24 12
發新話題

大陸公安採購原裝Glock17

雖則唔可以話無可能
但片入面只睇到一個黑衣人響個唔知咩地方玩緊支疑似真 glock

引用:
原帖由 gtoray 於 8-1-2017 15:38 發表
雖則唔可以話無可能
但片入面只睇到一個黑衣人響個唔知咩地方玩緊支疑似真 glock
真料,其中新疆有份,另外多個省既公安都買佐,Glock廠今次業績豐富囉

引用:
原帖由 Hamlet 於 8-1-2017 15:39 發表

真料,其中新疆有份,另外多個省既公安都買佐,Glock廠今次業績豐富囉
Ham 兄咁講
9成9唔會錯

聞到陣味! 好快有國產乜乜拾漆!

大陸一直自行開發槍械, 點解突然用外國野呢?
睇開左?

引用:
原帖由 rho837 於 8-1-2017 16:15 發表
聞到陣味! 好快有國產乜乜拾漆!
國際專利過佐期,可以老奉山寨

引用:
原帖由 gtoray 於 8-1-2017 16:21 發表
大陸一直自行開發槍械, 點解突然用外國野呢?
睇開左?
就好似當年入口佐M700之後先有26萬狙擊步槍,適當引入外來競爭可以令嗰班人提升自己既⋯⋯

為何要放在地下來介紹,連枱都無既.
FBC1

很好。實用主義,擺脫了舊有的思維。

你估揾支食到國產9mm彈藥咁易o牙

其實唔係第一次批量買外國短火,對上曾經同巴西買過「陶魯斯(金牛座)」牌既短火俾武警警衛部隊(要員保護組)用,但據我所知巴西嗰支喺美國個用家評價其實好差下 ,其實Glock參加過好多屆北京警用展,打入中國大陸市場係個突破。一樓條片聽講係第一批用Glock既新疆公安。

92式,NP22吾掂?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

相信好快就會有山寨Glock 17,其設計更適合亞洲人,更耐用,更可靠,更精準
#曲線要講明

24 12
發新話題