發新話題

[認真] 國產?真品 SUREFIRE (二手區笑話)

議價不成發爛渣

On99

1 個讚好! TOP

捨得俾$1200買國產電筒應該唔係等閒之輩,建議樓主$1200賣枝鴨記電筒俾佢順便交個朋友

引用:
原帖由 geoprotex 於 10-1-2017 16:33 發表
捨得俾$1200買國產電筒應該唔係等閒之輩,建議樓主$1200賣枝鴨記電筒俾佢順便交個朋友
即刻買枝Ele surefire $1100賣比佢

引用:
原帖由 gtoray 於 10-1-2017 16:28 發表
On99
呀公,其實有冇方法set權限
雖然斬腳趾避沙蟲
例如新ACC不得二手區發POST或者INBOX
希望減少新注冊ACC問題

引用:
原帖由 geoprotex 於 10-1-2017 16:33 發表
  我都好想要個1200買COPY 951 既朋友接貨

引用:
原帖由 520df10 於 10-1-2017 16:41 發表

雖然斬腳趾避沙蟲
呢個方法我記得以前友台好似試過

但唔係好WORK...因為到時你會發現一大堆新ACC係咁回POST

D POST日日比D無意義回覆堆上黎就係為左升級

我諗樓主真係怕白撞...唯有自己開POST時SET權限

千二蚊好呀!

约定講華街!

跟着甩底!

到時係佢上來講野!  

你就拿證據出來笑下!

識得叫SURFIRE! 但重知道係大6造! 重識得叫千二! 呢啲係食家來咼!

真.on99

Send返cgf那條link比佢,等佢知自己柒x 懵懵

劣幣入侵

佢可能以為係Supfire

引用:
原帖由 520df10 於 10-1-2017 16:41 發表

雖然斬腳趾避沙蟲
可以諗諗
但門檻不能太高
否則太趕客

引用:
原帖由 FBC1 於 10-1-2017 16:06 發表
1200元有無人會買支國産電筒呢?
nitecore fenix 咪國産電筒
幾千流明d model 1200 ok啦

引用:
原帖由 gtoray 於 10-1-2017 23:21 發表

可以諗諗
但門檻不能太高
否則太趕客
但呢一排真係多左好多新注册(運吉)既
問題有
1)壓價近一半
2)ACOG同ACCUPOINT點解唔使入電
3)人地又係951,點解你951唔可以同人地價
4)我好有興趣架,可以HOLD三個月?
5)可唔可以淨係買一半
6)男人老狗買野惗三日
7)點解你支TR21唔係綠色
8)包保養否?
9)可以用AEG交換?
========================
真係 尸口巾 左出呢!
以前係CGF 真係未試過!
最多有個死肥仔 三手價錢全新享受仲要壓價
但差唔多所有CH-ING都好NICE既

發新話題