發新話題

[認真] 國產?真品 SUREFIRE (二手區笑話)

引用:
原帖由 520df10 於 11-1-2017 13:48 發表

拿返支美國造假野呢退貨
我比返支國產真野過你
有你著數
公道咼.
FBC1

是日趣事:
我今日係wtsapp gp放一隻馬記17匣
有人問我換唔換we 17匣
我問佢點解我要同佢換 佢話馬記氣化好d

我問返佢 你覺得我會唔會拎隻氣化好d去換隻氣化無咁好既
佢即刻嬲嬲豬

列作發現傻人案

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-1-2017 16:28 發表
是日趣事:

佢即刻嬲嬲豬

列作發現傻人案
cap圖嚟食花生好喎

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-1-2017 16:28 發表
是日趣事:

佢即刻嬲嬲豬

列作發現傻人案
真係100歲唔死都有笑料

引用:
原帖由 520df10 於 11-1-2017 13:48 發表

拿返支美國造假野呢退貨
我比返支國產真野過你
有你著數
係咪, 100%大陸造我唔敢講. 不過我知道surefire有筒身係大陸造

引用:
是日趣事:

佢即刻嬲嬲豬

列作發現傻人案
  "Give me one good reason! Why! "

最過癮就係條友真係答你! "Give you one damn reason! Why! "

當肯定火係國產唔係問題,但居然有人肯比千二蚊買「國產電筒」又真係少見

引用:
原帖由 520df10 於 10-1-2017 14:24 發表
唉,名我就唔出啦,
不過都係(新acc)(名後有數字)
Txngo1997...?

引用:
原帖由 ++朗++ 於 11-1-2017 18:12 發表

係咪, 100%大陸造我唔敢講. 不過我知道surefire有筒身係大陸造
呢樣對好多人黎講係一個謎.
好似從來冇人証實到SF在中國有代工,
亦冇人証實到SF在中國冇代工.

SF似乎有足夠能力應付金工, 佢地電子/膠部件從何而來反而有點好奇.
http://www.candlepowerforums.com ... ly-facilities-visit
http://news.goruck.com/from-hq/s ... -valley-california/

引用:
原帖由 loveless 於 12-1-2017 10:47 發表

SF似乎有足夠能力應付金工, 佢地電子/膠部件從何而來反而有點好奇.
http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ...
其實係唔係大陸造我都冇所謂
最大問題係有啲廠冇QC
佢地真係夠膽呢頭做完嗰頭就出貨
睇都唔睇
但係有啲有規模

引用:
原帖由 loveless 於 12-1-2017 10:47 發表

http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ...
parts有可能大陸賣既
美佬戰機都有大陸做parts 電筒有都唔奇
但咁貴買既係人地既design同埋qc 當然仲有英雄主義

引用:
原帖由 rho837 於 11-1-2017 20:28 發表

"Give me one good reason! Why! "

最過癮就係條友真係答你! "Give you one damn reason! Why! "

都唔知點解我遇咁多呢類人
唔通我係傻佬磁鐵

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-1-2017 18:39 發表

都唔知點解我遇咁多呢類人
唔通我係傻佬磁鐵
你下次問返佢...話你有張假既100蚊人仔同佢換張100港幣啦

其實換槍呢家野真係試唔少...其實好多人高估左自己件貨(客套說話)

曾經試過話拎WE舊版1911換我支馬記USP...點計我馬記原裝都一定賣得貴過WE啦

亦試過當年KWA MP7 有人用大陸電槍換...所以而家一見到換槍已經即刻可以收線

其實好買家好多...不過真係要揀下囉...大部份老玩家交易過都好好...有傾有講

新ACC真係比較易中招...試過有D係呃電話NO.推銷

留左電話...冇人打黎買野...但有人打黎SELL野...真係乜人都有

引用:
原帖由 Kwind 於 12-1-2017 21:24 發表

你下次問返佢...話你有張假既100蚊人仔同佢換張100港幣啦

其實換槍呢家野真係試唔少...其實好多人高估左自己件貨(客套說話)

曾經試過話拎WE舊版1911換我支馬記USP...點計我馬記原裝都一定賣得貴過WE啦
...
我只能夠講家下唔似以前大家係將冇用既野放出去,等有用既人用得著,而係搵水魚同搵著數居多(攤手

引用:
原帖由 cyl198911 於 12-1-2017 23:40 發表

我只能夠講家下唔似以前大家係將冇用既野放出去,等有用既人用得著,而係搵水魚同搵著數居多(攤手
呢個絕對同意

之前試過開POST指定收兩隻牌子既玩具件...諗住收返黎襯下槍先

之後有個師兄PM我話佢有件全鋼既...唔知係珍品定咩喇

佢叫我出價...又唔講新舊...咁我事但開個價等佢還價好正常

佢已經一野串過黎話[佢件野95%新...呢個價錢你就想買全鋼...你留返D錢買大陸野啦]

咁我冇發佢爛...好好聲氣問佢件野原價幾錢買返黎...既然95%新...我原價平少少同佢收

我仲同佢講埋件野價錢一早上網CHECK好晒...咪等佢出價囉...之後條友唔敢報價冇左影

發新話題