發新話題

CGF 依家咁多奇芭....

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-1-2017 17:11 發表
可能我都算多野賣 遇唔少古怪人
呢邊d人算正常  琴日係u記賣隻usp匣

有人pm我whatsapp
我賣$150 佢睇完圖話隻匣似跌過 $100就要
我叫佢買隻新啦
佢話自己收藏級 不斷send圖 我當作show off la
係唔少鋼件手槍 ...
大把呢D人...吹到自己點點點...結果又左R右R

佢支野真係收藏既話...隻匣崩左...唔好話100啦

你送比佢都唔要啦...又唔係等開飯...差0個少少好心買新野

人地唔知有缺憾唔係問題...自己知隻匣崩左...實一拎上手就[螢]住[螢]住啦...真係晒氣

引用:
原帖由 Kwind 於 15-1-2017 18:25 發表

大把呢D人...吹到自己點點點...結果又左R右R

佢支野真係收藏既話...隻匣崩左...唔好話100啦

你送比佢都唔要啦...又唔係等開飯...差0個少少好心買新野

人地唔知有缺憾唔係問題...自己知隻匣崩左...實一 ...
重點
呢到有唔少師兄收收埋埋d 有錢都買唔到既野都未有咁寸
坐井觀天當自己係大哥 可笑可笑

引用:
原帖由 zipp 於 15-1-2017 18:11 發表
有錢但在意果五草野....都係果句你有錢但關我屁事又唔係漏尐俾我
咁有錢都要買二手仲要講價幾草

回覆 28# 的帖子

無心之失就無所謂啦 槍舖我更唔信

引用:
原帖由 gainax 於 15-1-2017 22:51 發表

咁有錢都要買二手仲要講價幾草
係咁把炮講到自己玩d野係 人冇佢有
就唔係玩d比錢就買到既野啦

回覆 35# 的帖子

玩玩具貴極味十萬八萬,分分鐘清潔呀姐個單位都幾百萬唔明有乜好哂吋人。你話參軍玩開真野咁就萄葡  不過都係唔好咁上心啦

引用:
原帖由 gainax 於 16-1-2017 00:21 發表
玩玩具貴極味十萬八萬,分分鐘清潔呀姐個單位都幾百萬唔明有乜好哂吋人。你話參軍玩開真野咁就萄葡  不過都係唔好咁上心啦
唔上心 多謝佢提供娛樂

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 14-1-2017 01:13 AM 發表
再有趣的都有呀…

千五蚊,MARUI 一槍7匣…
一千得嘛…
我成日都收到pm話幾多幾多錢即走.....我就真係叫佢即走呀

CGF最有特色就係時不時見到有人放啲幾十萬一件貨! 真係大開眼界!

個D要俾錢先有相睇更是奇談,乾隆御用武器咩
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-1-2017 15:36 發表
果d係操作錯誤

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-1-2017 15:36 發表
我朋友上年拿左一個乾隆皇帝用過一個印去拍賣!

收左一億人民幣!

引用:
原帖由 rho837 於 21-1-2017 17:12 發表

我朋友上年拿左一個乾隆皇帝用過一個印去拍賣!

收左一億人民幣!
亁隆最喜印玩印,睇完畫就四圍cuP

其賓私人收藏同國家文物條界係邊呢???
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-1-2017 17:53 發表

亁隆最喜印玩印,睇完畫就四圍cuP

其賓私人收藏同國家文物條界係邊呢???
真係考起?

不過我朋友係一個80歲老伯伯! 他話個印係朋友過身前送給他作記念, 他把拍賣得來所有錢拿去捐哂比慈善機構。

引用:
原帖由 rho837 於 21-1-2017 12:38 發表
CGF最有特色就係時不時見到有人放啲幾十萬一件貨! 真係大開眼界!
之前係u記gpnvg都見過有人放
有人買自然有人賣

發新話題