發新話題

睇中3款槍,但邊把好?

引用:
原帖由 Dave 於 7-2-2017 10:18 發表

頭幾個post 已叫樓主諗定想要咩「款」先算,但樓主一時又話想特警一時又話想大改一時又話想通用性高...我真係睇唔透佢既要求,年紀大無咩氣
近排年紀大, 睇都無氣.
講得4千, 好簡單, 次世代.

引用:
原帖由 loveless 於 7-2-2017 11:20 發表

近排年紀大, 睇都無氣.
講得4千, 好簡單, 次世代.
Yes.
覺得如果玩AEG,除PTW, 次世代算係好選擇.
零件唔算難找(台灣日本都有出補品), 改1.2~1.4J唔難做到.

另講開MP5, 好似沒人推介VFC果枝MP5A3 AEG.
全真數真marking, 沖壓身, 有3點發.
因有d想買, 唔知有無同好玩過呢? 能分響些心得

引用:
原帖由 Dave 於 7-2-2017 10:18 發表

頭幾個post 已叫樓主諗定想要咩「款」先算,但樓主一時又話想特警一時又話想大改一時又話想通用性高...我真係睇唔透佢既要求,年紀大無咩氣
你唔見我已經唔理佢喇咩

引用:
原帖由 Tango1997 於 7-2-2017 12:55 發表

你唔見我已經唔理佢喇咩
樓主比我更花心.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 6-2-2017 15:34 發表

忠告....花多眼亂.立定主意啦.
我叫佢揸定主意,佢就左諗右諗.
FBC1

引用:
原帖由 Tango1997 於 7-2-2017 12:55 發表

你唔見我已經唔理佢喇咩
如果同佢去揸奶0K,D媽咪實發脾氣.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 7-2-2017 14:35 發表

我叫佢 定主意,佢就左諗右諗.
x2

也許樓主筆直有限,要理性上的最佳選擇,卻缺乏感性上的偏好
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-2-2017 14:52 發表

x2

人地有4k 。。。買MWS刀夠有凸

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-2-2017 14:52 發表

x2

佢有4k咼仲叫有限?
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 7-2-2017 14:37 發表

如果同佢去
想要外型wo!我鐘意d 咩咩咩look
諗諗下都係要操作性功能,最緊要好砌,
又有人話sig 妹好wo,真數冇做假,不過唔係太砌得,想佢run得好一定要手功搭夠。
其實俄國血統都唔錯,個口擘得開,好易調教,多人玩。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 7-2-2017 15:20 發表

想要外型wo!我鐘意d 咩咩咩look
諗諗下都係要操作性功能,最緊要好砌,
又有人話sig 妹好wo,真數冇做假,不過唔係太砌得,想佢run得好一定要手功搭夠。
其實俄國血統都唔錯,個口擘得開,好易調教,多人玩 ...
奥地利風情唔好咩? 堅俾插後面o屋

其實走一轉兔仔店...4k一定洗得曬

引用:
原帖由 mk23 於 7-2-2017 12:24 發表

Yes.
覺得如果玩AEG,除PTW, 次世代算係好選擇.
零件唔算難找(台灣日本都有出補品), 改1.2~1.4J唔難做到.

另講開MP5, 好似沒人推介VFC果枝MP5A3 AEG.
全真數真marking, 沖壓身, 有3點發.
因有d想買, 唔知有 ...
只能夠講...VFC MP5 AEG就無識人玩過....M4 AEG就有...
佢果支舊M4 AEG原裝好有馬記特質, 就係力細又準~
而且金身, 不過果D舊M4槍街應該都無乜存貨, 而家新果堆甚至AVALON果堆我都想知佢好唔好~

引用:
原帖由 loveless 於 7-2-2017 15:30 發表

奥地利風情唔好咩? 堅俾插後面o屋
淨係奥地利比插後面咋咩?
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 7-2-2017 16:51 發表

淨係奥地利比插後面咋咩?
日本、泰國最專業

發新話題