發新話題

睇中3款槍,但邊把好?

一次過跳去馬記次世代就得。。。邊洗咁膠麻煩丫

次世代有AR系。。。A k系

打Game準直。。。無野整。。。一步到位

C A sportline 算把啦。。。同買廉價國貨無分别。。。靠害也 。。。 二手賣又唔值錢。。掉咗佢又唔係。。。 壞左整跌得仲痛

引用:
原帖由 KENASUKA 於 5-2-2017 13:38 發表

師兄,你話次世代?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-2-2017 13:39 發表

SRC MP5得吾得?

一次過跳去馬記次世代都得,但改力搵件煩D,如果玩原裝就無問題

Marui原裝已經好穩定好夠用,吾係買返泥就要改乜改七

反正樓主咁1516,而玩槍的人又吾會只買一支就停手....不如買一支自己喜歡 ...
樓主話
室外多
主特警做型

次世代M4 CQB...室内外都用到

唔建議初玩改大力。。。新手往往會有反效果

引用:
原帖由 KENASUKA 於 5-2-2017 14:25 發表

如果有師兄有用過馬記MP5A5歡迎比下意思,例如室外打得遠唔遠
要睇改槍師傅功力

引用:
原帖由 KENASUKA 於 5-2-2017 15:21 發表

其實我都想要金屬身,只係因為擔心其他牌子既槍要維修或搵零件配會好難,所以我先咁想買馬記
你不如講下你打算用幾多錢買槍同匣。。。咁樣實際D。。。同易幫你選擇

引用:
原帖由 Dave 於 7-2-2017 10:18 發表

頭幾個post 已叫樓主諗定想要咩「款」先算,但樓主一時又話想特警一時又話想大改一時又話想通用性高...我真係睇唔透佢既要求,年紀大無咩氣
你唔見我已經唔理佢喇咩

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-2-2017 14:52 發表

x2

也許樓主筆直有限,要理性上的最佳選擇,卻缺乏感性上的偏好
人地有4k 。。。買MWS刀夠有凸

其實走一轉兔仔店...4k一定洗得曬

引用:
原帖由 loveless 於 8-2-2017 12:17 發表

呀公, 亂碼o屋, 講多次o丫唔該
互動動呻台呀

引用:
原帖由 阿仁 於 12-2-2017 11:30 發表
呢位師兄都幾得意,約完人交收又玩潛水
$4000畢直刀放你飛機? 。。。 好明顯係你唔啱 。。。 你賣得唔夠貴

引用:
原帖由 3904gary 於 12-2-2017 13:27 發表
佢約我交收支gbb vfzmp5,幫佢搵埋sf628,最後都無影了
中華英雄.....無影無蹤

發新話題