23 12
發新話題

[WE] Fullmarking "我們" P99

取消高亮

Fullmarking "我們" P99

經台灣兄弟的放毒及介紹下, 從台灣某神人手上接收了這把客製化深刻fullmarking P99, 以現時來說, 應該是香港第一支了. 從手工看來, 台灣氣槍界可真臥虎藏龍............

附件

IMG_5016_副本_大小 .jpg (52.03 KB)

3-2-2017 21:42

IMG_5016_副本_大小 .jpg

IMG_5017_副本_大小 .jpg (61.11 KB)

IMG_5017_副本_大小 .jpg

IMG_5018_副本_大小 .jpg (54.53 KB)

IMG_5018_副本_大小 .jpg

IMG_5019_副本_大小 .jpg (50.82 KB)

IMG_5019_副本_大小 .jpg

IMG_5022_副本_大小 .jpg (52.49 KB)

IMG_5022_副本_大小 .jpg

IMG_5023_副本_大小 .jpg (83.32 KB)

IMG_5023_副本_大小 .jpg

IMG_5025_副本_大小 .jpg (31.58 KB)

IMG_5025_副本_大小 .jpg

IMG_5026_副本_大小 .jpg (48.02 KB)

IMG_5026_副本_大小 .jpg

IMG_5027_副本_大小 .jpg (33.83 KB)

IMG_5027_副本_大小 .jpg

IMG_5028_副本_大小 .jpg (35.42 KB)

IMG_5028_副本_大小 .jpg

IMG_5030_副本_大小 .jpg (57.79 KB)

IMG_5030_副本_大小 .jpg

IMG_5031_副本_大小 .jpg (30.76 KB)

IMG_5031_副本_大小 .jpg

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

5 個讚好! TOP

外觀相當靚,以WE 的品牌來說是超額完成了。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

正斗

Marking plate係3d print?

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-2-2017 23:17 發表
Marking plate係3d print?
應該係

靚靚.
FBC1

不可思意,當真是我們出品?

Btw, Jacko 兄差隻亞米加錶喎。。。

引用:
原帖由 olw0978 於 4-2-2017 02:34 發表
不可思意,當真是我們出品?

Btw, Jacko 兄差隻亞米加錶喎。。。
其實現時"我們"嘅出品除marking外已經出得好好,改進左好多

Jacko 兄,
請問WE P99有冇Decock功能
thanks
另外支P99外觀真係唔錯,連彈匣都做埋marking真抵讚

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 4-2-2017 10:29 發表
Jacko 兄,
請問WE P99有冇Decock功能
thanks
另外支P99外觀真係唔錯,連彈匣都做埋marking真抵讚
有Decock,但只限按Decock後頭一下trigger會無反應,之後再按trigger會打得出

這是否表示我們牌不會出迷版

引用:
原帖由 Tango1997 於 4-2-2017 12:05 發表
這是否表示我們牌不會出迷版
世事無絕對∼who knows

引用:
原帖由 jacko 於 4-2-2017 12:12 發表

世事無絕對∼who knows
咁都好啲
小弟人都唔識多個
好難搞到枝槍咁靚

引用:
原帖由 Tango1997 於 4-2-2017 13:05 發表

咁都好啲
小弟人都唔識多個
好難搞到枝槍咁靚
X50

23 12
發新話題