25 12
發新話題

填上空缺配成詞語

填上空缺配成詞語

聞說是K3題目,我在網上看見覺得有趣所以轉發過來大家玩一下XD
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

好深.....

引用:
原帖由 阿芝 於 2017-3-20 13:30 發表
聞說是K3題目,我在網上看見覺得有趣所以轉發過來大家玩一下XD
第2個唔講啦

好難~

3) 排隊
8) 夢想
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

2) 清潔
6) 移動

其它投降了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 20-3-2017 14:25 發表
好難~

3) 排隊
8) 夢想
隊字唔岩阿T^T
人怕出名 芝怕肥/_\

我諗到
4. 吊架
人怕出名 芝怕肥/_\

唔出字~ 又食字

7) 住址

引用:
原帖由 2slow 於 20-3-2017 14:31 發表
唔出字~ 又食字

7) 住址
勁!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

我估d 成語係果期教開的, 否則無啦啦K3小朋友點會識

老老實實真係一個都唔識

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-3-2017 16:14 發表
老老實實真係一個都唔識
精液!

覆電好似算係verb, 但睇其它開左估既又唔似會係好刁鑽
投降..

引用:
原帖由 loveless 於 20-3-2017 16:45 發表

精液!

覆電好似算係verb, 但睇其它開左估既又唔似會係好刁鑽
投降..
K3小朋友教精液

引用:
原帖由 2slow 於 20-3-2017 16:59 發表

K3小朋友教精液
再睇番好明顯上面屈濕兄快過我好多

倒塌....

25 12
發新話題