發新話題

「E荷B」攪成點?

回覆 30# 的帖子

復活節先冇折
仲諗住等佢開復活折一次過

引用:
原帖由 gainax 於 11-4-2017 21:37 發表
復活節先冇折
我覺得佢哋等舖頭執好貨先至有折
如果而家有折,啲人會衝上去阻住佢哋執貨

回覆 32# 的帖子

係就等多等先

暫時都係唔好滾攪佢地住

話說我想要a火帽,佢囉左b款黎
初時重堅持話無分別,後尾對住佢個網張圖先確定真係兩樣嘢黎。跟住再等一輪,囉多三隻俾我,都係b款/_\
佢地話係新版改左款,我唔買都唔緊要

前後加埋罰企50分鐘。依家都係去翻廣華街買算

不過岩先企咁耐睇足咁耐佢地sell客真係好好禮貌,服務態度好好。

我會等到佢有折頭至會上去了

引用:
原帖由 gainax 於 11-4-2017 21:37 發表
復活節先冇折
復活節先黎冇折,唔通連依何扁都唔鍾意我

回覆 36# 的帖子

本身上個月諗住入貨見零件有84折買夾都好,點知撞正裝修
等到開返就冇Lu

引用:
原帖由 gainax 於 12-4-2017 22:48 發表
本身上個月諗住入貨見零件有84折買夾都好,點知撞正裝修
等到開返就冇Lu
我無理到, 照走左上去...
仲折上折, 幾十蚊就執左個BLADETECH電話殼同買左對護膝...
我會等到槍有折先上去買埋支ANGRYGUN 1911

回覆 38# 的帖子

紅狗都85折了, e記係時候要出手了, 復活折多假期多人流先比借口掃貨係味先

琴日上過去,見佢地都未執好貨!
一個什麼也不懂的老兵!!

今次間新鋪大左定再細左
引用:
原帖由 JFCP 於 14-4-2017 07:24 發表
琴日上過去,見佢地都未執好貨!

復活節有折,但門市休息。完

回覆 41# 的帖子

大過上手,整體無麗新咁大

我覺得槍同零件位同麗新比都有7,8成但無左衫同袋個個位

有沒師兄知道打緊幾折@@

引用:
原帖由 BLSK 於 14-4-2017 15:22 發表
大過上手,整體無麗新咁大

我覺得槍同零件位同麗新比都有7,8成但無左衫同袋個個位
好事黎既...5.11都有鋪係TST, 唔會點特登上E記睇~
以前係麗新比起仲係工廠大廈大鋪, 已經非常少擺VEST果類GEAR, 如果唔係代理到5.11堆貨, 佢地應該連果個AREA都唔擺~
未搬落麗新之前, 大鋪曾經有個AREA擺左好多VEST出黎, 後來傾開計話擺出黎狂做折都去唔晒D貨...
未來唔會點入平VEST同果類GEAR...入都唔會點擺出黎...佢而家都照返呢條路行JE~

發新話題