20 12
發新話題

台灣女子理髮

台灣女子理髮

台灣經濟係差啲,賣廣告要去到同賣肉冇分別。
---
基本上我無乜花錢係剪頭上,簡簡單單40蚊單前就可以。

佢揸剃刀我先驚.唔係驚佢揸刀,係我會周圍望手多多.

FBC1

我近視, 剪髮時俾乜都冇用

引用:
原帖由 JBL 於 9-5-2017 18:46 發表

師兄好慳家,又食格夜面包剪髮又40蚊免洗,剩落唔小咁話咯.....
依兩項係習慣成自然,唔係刻意去慳。
其實食方面,我係捨得花錢去食。
---
喺屋企教囝囡,食物跌落地就唔好食,要掉垃圾桶,
其實唔係污糟,主要怕小朋友細食落肚會肚痛。
自己見到會執返嚟食,阿嫲嫲見到都會叫乖孫唔好食,去執畀爸爸食。
久而久之,阿囡阿囝習慣咗會將掉落地食物執畀我食,感覺好趣致。
我諗大多數家庭應該都會係咁話。

仲以為係垃圾廣告
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

古有檳榔西施

今有露雨理髮師

去爆房就溫呢類女!

剪髮剃鬍去找正當髮型師好!

現今出來做班台彎囡囡! 好多有愛G! 我就冇性趣啦!

引用:
原帖由 rho837 於 9-5-2017 19:31 發表
去爆房就溫呢類女!

剪髮剃鬍去找正當髮型師好!

現今出來做班台彎囡囡! 好多有愛G! 我就冇性趣啦!
嚇.....     禾巧驚.
FBC1

呢件唔得,識去緊係紋身啦,個件真係又索又正

如果我改一改買衫習慣就真係會慳唔少。
老虎有次教阿囡錢多錢少概念,
囡囡妳裙子很貴要二百幾蚊,
媽媽自己都不捨得買這麼貴,
穿的褲子只不過是六十元(淘寶),
爸爸的牛仔褲。。。唉。
---
我又一次在家庭教育裡當壞人角色。

回覆 4# 的帖子

我都係
淨係睇到堆肉色

冬天咪搵唔到食?

好大舊肉
理髮唔知有無波餅送呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

20 12
發新話題