28 12
發新話題

GLOCK 握把套件

GLOCK 握把套件

1 個讚好! TOP

幾時邊到有得買?

個感覺好Kriss vector

個Feel好 Ghost in the Shell
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

GI joe

附件

17-5-2017 23:06

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

正呀...GI JOE

加埋個 silencer 真係正到無朋友

係D 3D print Mark 肉少少o者

引用:
原帖由 Ben_9413 於 17-5-2017 23:15 發表
加埋個 silencer 真係正到無朋友

係D 3D print Mark 肉少少o者
應該係 prototype 吧

傻仔變槍手

除前面可以放多隻匣外,性能上有甚麼提升

比起GI.Joe入面嗰支(Glock 21),差個手柄唔同,不過呢套Kit已經好正,希望將來有人Print 個full set下身就正啦

附件

18-5-2017 01:09

18-5-2017 01:09

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

帶多隻spare匣但要放棄槍燈/laser, 隻spare匣又會令重量重心前移, 我對呢套件實用性有d保留

重心前移抵消上抑力, 都有少少用既.
講到尾都係 : 型就得啦.

28 12
發新話題