發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 jacko 於 3-6-2017 23:21 發表

賣點係唔同款,唔同字,正如1911類,起碼有幾十款,咁賣點又係⋯⋯⋯⋯⋯?
無興趣 = 冇賣點
有興趣 = 有誠意

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 051039 於 4-6-2017 01:07 發表

賣點係你想買會買,唔想買送都唔要
要錢買就冇位擺
有人送宇宙無限
同樣理論
時間就像乳溝 是擠出來的

如果連飛機果part都抄埋S7就正喇
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 葉? 於 4-6-2017 07:39 發表

要錢買就冇位擺
有人送宇宙無限
同樣理論
時間就像乳溝 是擠出來的
我聽果句係
"時間就像乳溝,擠一擠,都係冇"

引用:
原帖由 Epxaiual 於 4-6-2017 10:56 發表

我聽果句係
"時間就像乳溝,擠一擠,都係冇"
咁要睇下本身咩級數啦,當然可以後天加工

呢款槍正, 又要開始儲錢了. Thx for sharing

邊間有賣? 過兩日去買

槍管唔夠長 冇興趣
認真mode,想知呢把嘢本身個集彈用氣果方面得唔得,如果真係好虧咁再平都冇用,又要改  雖然應該唔會死人

真心希望唔好好似VP9咁高不成低不就
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 天翔翼 於 5-6-2017 09:44 發表
槍管唔夠長 冇興趣
認真mode,想知呢把嘢本身個集彈用氣果方面得唔得,如果真係好虧咁再平都冇用,又要改  雖然應該唔會死人
除左d 先天做錯數設計虧的槍之外,冇咩手槍真係話冇得準,至於耗氣睇三樣野,hammer 力度,valve 流量,回堂輕重,
想慳氣咪改弱少少hammer 彈弓,改弱少少回堂彈弓... 退堂正常就好,不過一般原裝槍+ topgas 唔需要攪咁多野。
另外hop up 膠靚,壓點穩定就衰極有譜。

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 horenhim 於 5-6-2017 10:22 發表
真心希望唔好好似VP9咁高不成低不就
vp9 真係... 無補充。

但 fns9 又超班 ( 應該都是vfc 製吧 )

引用:
原帖由 Dave 於 5-6-2017 10:34 發表

vp9 真係... 無補充。

但 fns9 又超班 ( 應該都是vfc 製吧 )
FNX45...

引用:
原帖由 JBL 於 5-6-2017 12:03 發表
?oh=92c59b40cb338cd3b0755716696f13ef&oe=59E2A302

今日,我們很榮幸在此宣布,讓所有海豹迷期待已久的Um ...
聽說vp9只有第一水齊marking?
唔知hk45ct要唔要衝第一水
Btw 下身隻鷹呢?

發新話題