發新話題

一對新人

引用:
原帖由 hang2 於 10-9-2017 23:02 發表

又要玩果D樂而不淫既玩意?
基完巧合

引用:
原帖由 葉? 於 10-9-2017 23:12 發表

基完巧合
基不可失
當基立斷

LBGT 齊晒歌
https://youtu.be/MPnSb3EpW9g

It's OK to be gay.
小朋友問既話,
我會話你覺得佢地快樂嗎?你覺得佢地相親相愛嗎?

睇見就

忽然覺得 IS^2 並非只做壞事~~

雖然接受唔到, 但係呢個世代唔可以歧視的眼光睇佢地...
anyway, 在下對呢件事的感受
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

直視不能
btw....同性婚姻o係香港無法律效力, 非婚家庭好似唔可以正規地領養小朋友

引用:
原帖由 geoprotex 於 11-9-2017 11:58 發表
直視不能
btw....同性婚姻o係香港無法律效力, 非婚家庭好似唔可以正規地領養小朋友
相信現在係其他地方,都未能接受。
家長日 , 其他小朋友會覺奇怪 ,怎麼這位同學會帶兩個阿媽或兩個老豆出現?

另一方面看,都幾好,少兩個人同我爭女 Thx for sharing

佢有壓力?仲要當眾吮吮?算把拉!看見都作嘔!
你有你的癖好,ok,但不要影响其他人呀!何必要日日見報咁高調呢?
我忍左好多日了!

我又覺得無咩問題

只係想揀跟一個愛既人一起生活互相扶持?
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

2 個讚好! TOP

引用:
原帖由 阿芝 於 12-9-2017 09:57 發表
我又覺得無咩問題

只係想揀跟一個愛既人一起生活互相扶持?
你從呢個方向諗係無問題
但我地d麻甩佬一諗到性方面就
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 33tt 於 12-9-2017 00:21 發表
佢有壓力?仲要當眾吮吮?算把拉!看見都作嘔!
你有你的癖好,ok,但不要影响其他人呀!何必要日日見報咁高調呢?
我忍左好多日了!
咁都未算,最怕未來尼個..人獸婚姻合法化..

引用:
原帖由 hang2 於 10-9-2017 23:02 發表

又要玩果D樂而不淫既玩意?
真。想
FBC1

申明:我無岐视。
但諗到二男互插。
FBC1

發新話題