32 123
發新話題

某報: 又出現氣槍狂徒,大家認為以後買氣槍需唔需要登記?(咖啡小編)

某報: 又出現氣槍狂徒,大家認為以後買氣槍需唔需要登記?(咖啡小編)

https://www.facebook.com/onccnews/posts/10155373240192655

終於露出了狐狸尾巴

學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

彈孔好完整 真係幾勁!!!

咁買刀需唔需要登記??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

樣樣都話要登,唔通人人都想登記咩

引用:
原帖由 2slow 於 17-9-2017 23:23 發表
咁買刀需唔需要登記??
啱啱巴士斬人又唔見d人話買刀要登記既

引用:
原帖由 gtoray 於 17-9-2017 23:33 發表
樣樣都話要登,唔通人人都想登記咩
代客登記,登記費一支$30,訂金30% ,如有更改槍款行政費 $100,哇蟹有得做呀
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

禁AIRGUN

引用:
原帖由 Dave 於 18-9-2017 00:25 發表

代客登記,登記費一支$30,訂金30% ,如有更改槍款行政費 $100,哇蟹有得做呀
我會破產
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 rho837 於 18-9-2017 09:20 發表
禁AIRGUN
請教下 :點分 airsoft 同 airgun ?

引用:
原帖由 hang2 於 17-9-2017 22:55 發表
彈孔好完整 真係幾勁!!!
咁係好塞碎喳喎師兄, 係兩招仲未係法例之前,D人改 SS9000 已經可以做到咁既效果.

其實有冇啲咩我地可以做到嚟捍衛呢個運動呢?

我唔怕實名登記,
但登記後又點呢?
有事你諗住靠乜去ID支槍或/及/同槍主呢?
衝呀捉件6歲小朋友? 老母呀婆喊住上電視X政府你地識處理乎?

呢D智囊團, 個個天才.

引用:
原帖由 rho837 於 18-9-2017 09:20 發表
禁AIRGUN
管制線膛管.PCP都好不少
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 loveless 於 18-9-2017 09:47 發表
我唔怕實名登記,
但登記後又點呢?
有事你諗住靠乜去ID支槍或/及/同槍主呢?
衝呀捉件6歲小朋友? 老母呀婆喊住上電視X政府你地識處理乎?

呢D智囊團, 個個天才.
班智將到時可能會要求每粒BB彈都刻上槍主個ID No

32 123
發新話題