發新話題

中國海軍爆醜聞「南京艦」 政委酗酒窒息身亡

以前"跌級"有個"人渣"有句名言,都係禁酒啦好心。

引用:
原帖由 reniless 於 23-9-2017 10:53 發表
以前"跌級"有個"人渣"有句名言,都係禁酒啦好心。
要捍衛隊酒自由!
不容剝奪飲酒權利!
要團結一致,面對屢被打壓的隊酒文化,
要敢言勇於挑戰, 要強烈譴責別有用心勢力企圖剝奪飲酒權利, 要還所有醉X左人仕一個公道.
絕不能容有人以健康為理由,
扭曲我們對自由的理解, 妨礙社會對維護自由的追求,
飲酒自由不容干預!

o拿我就唔飲酒既, 但我會誓死捍衛你飲X死自己既自由

引用:
原帖由 loveless 於 23-9-2017 10:43 發表

有組幾年前既數據係中國每年急性酒精中毒死亡人數,11萬
另一組較近期數字係男性按年因酒精影響直接死亡, 三十幾萬人.

不過最發人深省既數字來自俄羅斯,
WHO 2012年報告俄羅斯一年間所有人口死亡原因中,
3 ...
感謝Dr笠資料。
FBC1

引用:
原帖由 loveless 於 23-9-2017 11:25 發表

要捍衛隊酒自由!
不容剝奪飲酒權利!
要團結一致,面對屢被打壓的隊酒文化,
要敢言勇於挑戰, 要強烈譴責別有用心勢力企圖剝奪飲酒權利, 要還所有醉X左人仕一個公道.
絕不能容有人以健康為理由,
扭曲我們對自 ...
支持。
FBC1

諗諗下幾好用...
百搭又通用, 慳水兼慳力

要捍衛做五毛既自由!
不容剝奪撑共權利!
要團結一致,面對屢被打壓的奶共文化,
要敢言勇於挑戰, 要強烈譴責別有用心勢力企圖剝奪愛國權利, 要還所挺中人仕一個公道.
絕不能容有人以民主自由為理由,
扭曲我們對自由的理解, 妨礙社會對維護自由的追求,
撑中奶共自由不容干預!

o拿我就唔奶共既, 但我會誓死捍衛你愛黨愛國愛MM既自由

2 個讚好! TOP

引用:
原帖由 loveless 於 23-9-2017 11:57 發表
諗諗下幾好用...
百搭又通用, 慳水兼慳力

要捍衛做五毛既自由!
不容剝奪撑共權利!
要團結一致,面對屢被打壓的奶共文化,
要敢言勇於挑戰, 要強烈譴責別有用心勢力企圖剝奪愛國權利, 要還所挺中 ...
我最中意尾段。唔奶共,愛MM。
FBC1

V2.0.1
樣板確係好洗好用,
唔怪得兩邊官腔其實都係一模一Q樣

要捍衛打倒五毛既自由!
不容剝奪逢中必反權利!
要團結一致,面對屢被打壓的圍爐中文化,
要敢言勇於挑戰, 要強烈譴責別有用心勢力企圖剝奪盲反權利, 要還所有鍵盤戰士一個公道.
絕不能容有人以社會穩定為理由,
扭曲我們對支那人冇老母生的理解, 妨礙社會對支爆幻想的追求,
圍爐自由不容干預!

o拿我就唔反共既, 但我會誓死捍衛你逢中必反實現民主紅衛兵既自由

1 個讚好! TOP

痴q左

http://hkm.appledaily.com/detail ... mp;category=instant
朋友,出嚟睇吓先。唔駛急,慢慢睇吓!
引用:
原帖由 JBL 於 22-9-2017 22:53 發表

2017/9/22   16:26 【16:43更新報道】
⋯⋯ 就今早流傳一封信件,指立法會議員何君堯「英格蘭和威爾士執業律師」資格存疑一事,《立場新聞》致電被指發出信件的英國Solicitors Regulation Authority (S ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 loveless 於 23-9-2017 13:25 發表
V2.0.1
樣板確係好洗好用,
唔怪得兩邊官腔其實都係一模一Q樣

要捍衛打倒五毛既自由!
不容剝奪逢中必反權利!
要團結一致,面對屢被打壓的圍爐中文化,
要敢言勇於挑戰, 要強烈譴責別有用心勢力企圖剝奪 ...
好L正。
FBC1

咁就繼續睇喇,咁快下定論。
搞到我以為你啲料有幾堅。哦!原來都只係Intro部分,連上半場都未到。
連腥講零柒都出嚟砌埋一份,你?哈哈哈哈哈哈!
https://www.hk01.com/article/121047
引用:
原帖由 JBL 於 23-9-2017 17:19 發表

咁咪告佢囉,夠証璩未姐,我屋企有好多花生喎!
究竟世界上還有神嗎?

我而家講緊HK01喇,跟到未啊?
連料都慢人幾拍,啱啱先由地底上番嚟呀?
HK01係黃絲報咩?
係慢人幾拍就認咗佢喇!不過總好睇過一啲Post,出埋啲蜜蜂咬Pat Pat啲低級趣味Post嘅!
引用:
原帖由 JBL 於 23-9-2017 21:10 發表

井兄,我D料係立場新聞一字不漏轉貼過黎過波,而立場新聞係同你一樣係反中撑港本土背㬌黎喎,我點知D黃絲佔中媒體D料會同你一樣咁流既姐?我以為點都好過大公報呱?我仲諗住轉會做黃絲潻,點知似足你和 ...
究竟世界上還有神嗎?

發新話題