發新話題

中國海軍爆醜聞「南京艦」 政委酗酒窒息身亡

吓,你講緊你嗰個爛鬼HK45CT Post?我仲偷笑緊喎!買條爛鬼VXC偷雞出嘅士拉、外管、前後西加Slide stop套餐就沾沾自喜,仲要可憐兮兮地修飛機!都唔捨得買條港產CNC、無痛直上嘅靚嘢!響友台又吹自己幾有貨,話我窮乜。知唔知我點解特登騎刧你個Post呀?
成屋垃圾就唔好話人得幾支精品嚟打飛機先得㗎?
引用:
原帖由 JBL 於 23-9-2017 22:03 發表

唔好意思,我唔睇01既,乜你講睇乜我就要跟乜嫁咩?你算老幾呀?我出DPost點低級趣味但大部份都有好高回覆度喎!你係有小小骨氣既就咪睇咪回咁我仲會睇得起你,嗱!就好似我HK45ct台灣開賣個post就大把人回去 ...
究竟世界上還有神嗎?

你兩個唔好好似小學生拗交咁啦....

係嘅,阿公。
講手嘅嘢,點到為止。
引用:
原帖由 gtoray 於 23-9-2017 23:25 發表
究竟世界上還有神嗎?

小弟手上..
都好似有一兩碌JBL兄玩完响放响二手區割愛既槍...
點解好地地會變咗係垃圾呢

回覆 64# 的帖子

引用:
原帖由 JBL 於 24-9-2017 00:06 發表

哦.....收到,訓導主任......
訓覺啦你...

看到某人自打嘴巴都幾好笑,

話人未經証實就post出來,

而自己一見美軍撞船,「未經證實」就心頭一熱,如獲至寶,立時火速post上網唱衰美軍

50 cents都話有錢收,各為其主
Volunteer 真係唔明諗乜㗎!
所以你見到啲人語無倫次,我覺得唔係太意外!
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

而家減咗價啦!
引用:
原帖由 horenhim 於 24-9-2017 17:12 發表
50 cents都話有錢收,各為其主
Volunteer 真係唔明諗乜㗎!
所以你見到啲人語無倫次,我覺得唔係太意外!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 24-9-2017 19:33 發表
而家減咗價啦!
都係個句,我唔信有人收$
所以真傻定假癲,好難分!
諗起一句歌:不知所以,只想你會意!
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

我靠對沖基金開飯,兩邊都要砌夠數

我準備轉型做信息技術產業,籌備中。
---
即係網絡吹水員。

引用:
原帖由 loveless 於 23-9-2017 10:43 發表

有組幾年前既數據係中國每年急性酒精中毒死亡人數,11萬
另一組較近期數字係男性按年因酒精影響直接死亡, 三十幾萬人.

不過最發人深省既數字來自俄羅斯,
WHO 2012年報告俄羅斯一年間所有人口死亡原因中,
3 ...
當中仲有大陸假酒問題,
酒商無誠信, 真酒溝水已算有良心, 衰啲直情甲醇加味,
直接飲死人.....

發新話題