發新話題

各位兄弟以後打Wargame 要小心場中障礙物

我最期待的#433 出現了

樓主間接認埋咁多野

回覆 433# 的帖子

樓主班人話傾賠償問題係已經等於承認有做?  呢個世界上冇默認呢樣野喎?, 同埋在場又唔知有冇其他因數而答應而家一直講口同鼻拗無從判斷,
同埋呢位師兄一直斷定樓主有做乜乜行為又冇實際證據顯示,咁做呢d行為係咪又疑似犯左所講既野? 樓主又冇開名如冇講大話既話咁所講既一切唔成立, 本來小事一則網上大家模擬討論相關疑點同各種猜測,大家都一直冇開任何名又冇作攻擊言論純粹為討論,係唔知邊個針對樓主又post金牛同一堆挑釁既相,唔知係咪無野想揾野拗大件事

引用:
原帖由 gainax 於 20-10-2017 01:25 發表
樓主班人話傾賠償問題係已經等於承認有做?  呢個世界上冇默認呢樣野喎?, 同埋在場又唔知有冇其他因數而答應而家一直講口同鼻拗無從判斷,
同埋呢位師兄一直斷定樓主有做乜乜行為又冇實際證據顯示,咁做呢d行為係咪又疑 ...
再教精你一次啦!唔好以為無直接寫出名稱就乜事都無,樓主有無引渡其他人作出場地猜測?有無人引用其他有關場地連結作為討論?有無人引用有關場地其他圖片作為討論?
你當日都只係打"GXK",學你話齋,點解你當日驚到褲都濕曬呀?權威人士

義工is everywhere

回覆 438# 的帖子

咁最終咪得過拗字  既然有令人覺得唔清楚或誤會咁等樓主出黎解話解決事件,
如果我係師兄你就唔好再作挑釁行為, 老實講一日未清楚事件就理直氣壯斷定誰錯既態度唔會令人欣賞,  如果係同情或理解同樣作為玩家心情,咁係應該比合適意見唔好再火上加油, 希望樓主班人盡快和解事件

引用:
原帖由 gainax 於 20-10-2017 02:30 發表
咁最終咪得過拗字  既然有令人覺得唔清楚或誤會咁等樓主出黎解話解決事件,
如果我係師兄你就唔好再作挑釁行為, 老實講一日未清楚事件就理直氣壯斷定誰錯既態度唔會令人欣賞,  如果係同情或理解同樣作為玩家心情, ...
我有幾挑釁呀?我開晒條件出黎畀樓主,如果佢做得到可以証明佢講係事實(因Dave做唔到),又有人幫佢陪錢之余仲有車馬費。
但你話我係挑釁樓主即係話你自己思想上都覺得無可能做到而樓主係講大話

引用:
原帖由 gainax 於 20-10-2017 02:30 發表
如果我係師兄你就唔好再作挑釁行為, 老實講一日未清楚事件就理直氣壯斷定誰錯既態度唔會令人欣賞,  如果係同情或理解同樣作為玩家心情, ...
仲有就係無野好拗,只睇呢個post既口供,樓主基本上就輸面好大。
至於同情心係畀一D知驚知死既人,而唔係畀一D無識死既屁孩。

回覆 441# 的帖子

係好早之前第幾多頁已經見到有人指責咬定人地用乜乜珠, 但又未見證據顯示, 之後又貼堆金牛出黎唔知想做乜, 呢單野又想連帶埋其他野一齊講語氣有骨咁多野加埋真係唔知係唔係想挑釁了
其實本來好地地討論,但次次一有野爭論既post就實有唔可以禮貌專重,
掉轉諗其實又唔係我地有損失, 樓主都未想嘈只想和平解決先上黎問,不如大家少句等待佢地再解畫啦,討論左咁耐已經夠皮 本身小事一則冇謂鬥氣搞落去, 互雙盡快傾好回覆正常先係高見

回覆 433# 的帖子

師兄,舉證左尐乜?你所講既唔係舉證黎........

不如開個舊會員投票統計:-

1) 要賠錢
2) 不要賠錢

等大家法表答案!

呢處大把證據! 叫場主去試試小額錢債案處理!

法官大人已出!!
輸面好大??真係笑大人個口!!

乜有會員係法官咩? 邉位係官.......

小喇叭 真係好7煩 不如喺forum開個眾籌  湊夠3000蚊收聲

30 頁, CGF 旺了
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

發新話題