36 123
發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 556.300 於 6-4-2018 13:54 發表

之前問佢靜音槍帶扣賣幾多 佢開我750
最後我去槍街搵200有找
依間cRw真係好得意嫁
一個正品一個翻版下化....

唔該集中返響件事,唔好作出人身攻擊

我係你就會等一等,睇下店家點回應
依家始終係你單方面證供
唔好越講越興奮,有d野講左就返唔到轉頭

2 個讚好! TOP

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 12:47 發表

如果真係有問題 點解 第一次唔係發現晒 而係去一次sale一次
第一次要換trigger bar 同grip 師兄又話hammer set問題 同埋係呀手工好快呀 2個鐘call我去收讚手工快唔代表質素好嫁啵
第二次去鰂魚涌師父就根本 ...
你12月尾整,又話趕住用
但3月先發玩現有咁大問題
合理?

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:08 發表
當攪到個客支野花晒就 堅稱客人自己整花? 果然高品質
責任全卸 所以味唔會有下次
你隔左幾個月先拎返去喎....

你解釋點解咁急用, 但又隔左幾個月先發現D咁明顯既問題先啦

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:24 發表

唔識整會唔急? 好正常啵 加上crw星期日唔開 難得佢開 唔過去試下?
咁點解12月尾整, 3 月先知有問題呀?
急?

同埋睇你內文, 唔似係唔識槍既新仔

引用:
原帖由 tf141 於 8-4-2018 13:30 發表

係心急個急,唔係急住要用個急
即係整左個心就會定曬, 放返上神台?

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:33 發表

冇時間玩 好唔正常? 落油保養先發現問題有咩問題其實??
當初隔日就要拎槍又話急用, 之後就擺低幾個月先忽然拎出黎落油保養先發現問題
你真係覺得好正常?
定係我唔正常?

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:53 發表
打開你隻眼睇清楚時間 幾時jam幾時花 問我咩料不如問自己做乜9啦
La...我呢度唔比罵戰架....

你仲未回應點解咁急隔日拎,又隔左幾個月先發現咁大問題喎
大家都心急架喇

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 14:09 發表
地點又唔就地 積日拎有咩問題其實?
格幾個月先話瀨野就有問題
你覺得呢?

引用:
原帖由 melvyn526 於 8-4-2018 14:34 發表

哦哦即係收貨嗰陣時咩事都冇, 拎到返屋企幾個月發現又花又jam就拎返去

你拎返去屋企嗰段路程都應該幾辛苦下
留意返,唔該

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 14:42 發表

呵呵 不如爬文啦 第一次整完保養發現問題未花嫁 係第2次拎去掉低整 之後收槍先有果堆花
打手何奇多 不停重覆斷章冇用 事實就係有咁
版主比人話係打手

同埋呢,你肯答未je

你仲未回應點解咁急即日拎,又隔左幾個月先發現咁大問題喎

要逃避到幾時?

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 14:57 發表
事實就係事實 不如問下店主同你點解4月先出黎回應 成月啵 你地逃避到幾時?
你3月出主題
4月2日先編輯加左cxw落去
唔好當大家傻仔先得架

嘻嘻, 總版主係打手
搞笑無極限

36 123
發新話題