發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 15:06 發表

加番鋪頭名有咩問題 不如你講下?
你話人地成個月唔回應哎嘛
你隔左成個月先加番名,之前無留言你講緊邊間囉
明唔明呀?

乜野都有咩問題?有咩問題?
你有問題呀!

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 15:09 發表

呵呵 你主見大過客觀事實就已經係啦 版主唔代表啲咩嫁啵其實你記住
係既,算得係咩?咪又係打手一名

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 20:45 發表

證明? 真係好笑 3月中我第2次上crw果時整師個師父已經知依個post啦 證明員工知唔同老細講?
你同佢講你開左個post唱緊佢?,

為免觀眾漏左重要一環,主題已被本人於4月8 日2318編輯

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 23:16 發表
但師兄 前面都有其他受害師兄啵
而且可能更多
你講拎件翻版200蚊同正版6xx果位?

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 23:27 發表
手槍果位? 870果位? 有啲師兄知內情唔講果啲唔係?
你同我講野客氣d呀
我開個 forum唔係比人做打手或者係借刀
依家唔係你話係就係架
一味就話人唔得
對你質疑既野就避而不談
又話好多受害者云云

講多都曬氣,以為聲大就道理呀?
大家有眼睇既看觀請自行分析

為免大家錯過左你既發言而無法分析
Set 左個特殊用戶組比你

唔洗架喇,跟本有腦都知咩事
開始見勢色唔對路就一見有質疑就起曬槓
最後比我ban埋就順理成章同人講"官商勾結"云云
收工

Crw 我有股份添呀,點會咁啱大家都有個C字哎

1 個讚好! TOP

唔可以用香港字

引用:
原帖由 toto0321 於 11-4-2018 09:22 發表
全部新ac講都係話樓主人生攻擊唔可信
不如講返件事啦,個個引樓主開火,再ban埋
我係度n年,前面仲有個ac係crw老闆添,不過唔好叫我解釋點解知 質疑就當我nine up啦
利申早期我都有係佢度整過槍,高大 ...
請你指出全部新ac係邊d
個個引樓主開火?定係佢引火自焚?

引用:
原帖由 Dankumear 於 11-4-2018 10:56 發表

香港字?
O既
之類既字,討論區編碼唔support

唔好講話續點回應,佢連我既一點都唔肯回應
將所有質疑佢既人歸類為打手,舖頭朋友等
加上咁既態度,我無義務繼續比佢利用呢度作任何用途

引用:
原帖由 Dankumear 於 11-4-2018 11:35 發表

呢點應該是事主未能成熟處理事情有關。版主因事主作人身攻擊的言論而ban佢發言亦無可厚非。

只可以說,第時如有同樣事情發生,一定要沉住氣,事主不要將不關事的評語加上去,只針對事情前後發生經過便可。
我唔係因為人生攻擊面ban佢
而係佢一再迴避我既關鍵質疑,而且態度傲慢
所以ban佢

引用:
原帖由 toto0321 於 11-4-2018 12:02 發表
最近例子cx747i
其他新兵我冇必要搵啦,件事又唔關我事,亦冇必要唱衰佢
新ac抽水就得佢一個咁大把,並無所謂既個個新ac

發新話題