發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 里安 於 6-4-2018 10:37 發表

呢間野成日拍完片都講一句歡迎quote價

次次quote完聽到個價都無興趣幫襯佢

有次左輪外觀想搵佢地整,都開我二千手工未計料

又無咩野非佢度買/做不可
之前問佢靜音槍帶扣賣幾多 佢開我750
最後我去槍街搵200有找
依間cRw真係好得意嫁

引用:
原帖由 新手一隻 於 2018-4-6 13:47 發表
剛剛睇完佢facebook page,果然好多一星負評。
受害人遍佈國際

之前睇佢拍咁多片, 以為佢好有心推廣氣槍文化
But睇番個post各chings發言, 同d Google 評論,
原來檔野係做Scam artist

引用:
原帖由 556.300 於 6-4-2018 13:54 發表

依間cRw真係好得意嫁
如果你有source好多野都會好平
所以我覺得檔檔都係會食水 只係有冇良心姐
D人話佢食水 我都唔知佢食幾深 聽完真係有d深

引用:
原帖由 556.300 於 2-4-2018 19:24 發表
佢槍鋪長期得2個 一個又肥又高 一個又瘦又矮著xxs衫 心諗咁L排骨咪出黎7啦好嗎
派下花生先 其中一個個女友係行山界好出名 kol黎

有興趣自己search 生野。女生  

引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-4-2018 14:00 發表

受害人遍佈國際
係鬼老一星多, local好多讚

引用:
原帖由 1stsfod 於 6-4-2018 18:23 發表

派下花生先 其中一個個女友係行山界好出名 kol黎

有興趣自己search 生野。女生  
門西 傾 女生.. 我地行開既成日拎黎恥笑.. 比男生追擊到摺左 la
真係咩人埋咩堆

引用:
原帖由 no-name 於 2018-4-6 18:53 發表

門西 傾 女生.. 我地行開既成日拎黎恥笑.. 比男生追擊到摺左 la
真係咩人埋咩堆
背心拖鞋行澗團

引用:
原帖由 里安 於 6-4-2018 18:44 發表

係鬼老一星多, local好多讚
Local 投訴依間野仲多呀

引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-4-2018 18:58 發表

背心拖鞋行澗團
矮仔成日覺得自己好fit先係笑話 我2次見佢以為厭食症

引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-4-2018 18:58 發表

背心拖鞋行澗團
車~ 我成日睇書都見 D 女 "巴托" 打鍋驚 ga la! 一定係人地勁我地唔識野

#曲到圓

引用:

背心拖鞋行澗團
生野女孩

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-4-2018 19:23 發表

生野女孩
椰菜花女生

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-4-2018 19:23 發表

生野女孩
唔係下哇,瀨野女孩多D wor,教人亂L咁用止血帶,人身保護裝備係零,意外救生裝備又係零。

試過跳落山谷仔幫細路執飛碟,長戰術褲都勾到穿,比矮樹纏腳纏到要出刀自救,SV35N靚刀都有d難劈,冇裝備?死得囉。另外初初去行山果次爭D pk,好在有把刀仔插樹平衡到,唔係一早瓜左。

背心短褲仔?使唔使行完山行埋去醫院?

引用:
原帖由 556.300 於 6-4-2018 13:54 發表

依間cRw真係好得意嫁
一個正品一個翻版下化....

發新話題