發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 12:47 發表

如果真係有問題 點解 第一次唔係發現晒 而係去一次sale一次
第一次要換trigger bar 同grip 師兄又話hammer set問題 同埋係呀手工好快呀 2個鐘call我去收讚手工快唔代表質素好嫁啵
第二次去鰂魚涌師父就根本 ...
你12月尾整,又話趕住用
但3月先發玩現有咁大問題
合理?

當攪到個客支野花晒就 堅稱客人自己整花? 果然高品質
責任全卸 所以味唔會有下次

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 13:08 發表

你12月尾整,又話趕住用
但3月先發玩現有咁大問題
合理?
Day1去問題條片仲係度嫁明顯係trigger bar磨平左變左auto 之後叫師兄換grip 換bar
之後落油保養出現nam情況 支槍都未花
去多次條新kit花到咁正常?

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 12:47 發表

如果真係有問題 點解 第一次唔係發現晒 而係去一次sale一次
第一次要換trigger bar 同grip 師兄又話hammer set問題 同埋係呀手工好快呀 2個鐘call我去收讚手工快唔代表質素好嫁啵
第二次去鰂魚涌師父就根本 ...
[同埋係呀手工好快呀 2個鐘call我去收讚手工快唔代表質素好嫁啵] <---E個真係笑左 條片都明明幾順呀 做咩事番到去又卡曬又盛? 讚手工唔讚質素你都幾矛盾
同埋你12月拎去整 3月又出事拎番去間鋪問 肯理你都已經幾搞笑
比果$1000人工 life time warranty 咩
另外鋪頭SELL野唔係好正常咩...零售業係咁啦
不過睇完20頁 我覺得你人身攻擊果2位SALES仲無品啦師兄 關咩事可以咁樣講人

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:08 發表
當攪到個客支野花晒就 堅稱客人自己整花? 果然高品質
責任全卸 所以味唔會有下次
你隔左幾個月先拎返去喎....

張圖仲係度tim https://photos.app.goo.gl/8gSY7JYeVgQesVXn1
更何況jam slude條片 好明顯見到條slide冇 店主講到咁花而係去完第2次收槍先花到咁

引用:
原帖由 wargame2550 於 8-4-2018 13:12 發表

[同埋係呀手工好快呀 2個鐘call我去收讚手工快唔代表質素好嫁啵]  
條片係第2次收槍前 店主影 當然見唔到jam啦wts record仲係度呀我

你隔左幾個月,期間做果咩冇人知

你解釋點解咁急用, 但又隔左幾個月先發現D咁明顯既問題先啦

引用:
原帖由 wargame2550 於 8-4-2018 13:12 發表

[同埋係呀手工好快呀 2個鐘call我去收讚手工快唔代表質素好嫁啵]  
https://photos.app.goo.gl/V04oplgaXiNtC2ye2
時間都有埋 唔洗作啦師兄
第2次收槍店主都有send俾我呀
不過支槍新成咁 我真係接受唔到 白老鼠?

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 13:21 發表
你解釋點解咁急用, 但又隔左幾個月先發現D咁明顯既問題先啦
唔識整會唔急? 好正常啵 加上crw星期日唔開 難得佢開 唔過去試下?

唔識整同隔幾個月先拎返去有咩關係

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:24 發表

唔識整會唔急? 好正常啵 加上crw星期日唔開 難得佢開 唔過去試下?
咁點解12月尾整, 3 月先知有問題呀?
急?

同埋睇你內文, 唔似係唔識槍既新仔

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 13:29 發表

咁點解12月尾整, 3 月先知有問題呀?
急?

同埋睇你內文, 唔似係唔識槍既新仔
係心急個急,唔係急住要用個急

引用:
原帖由 tf141 於 8-4-2018 13:30 發表

係心急個急,唔係急住要用個急
即係整左個心就會定曬, 放返上神台?

發新話題