發新話題

P. 38 pistol~快拔鎗套。。。?

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-3-2018 12:49 發表
剛剛試過,把我的U記,CO2 P38,用579萬用槍套,可以放得入內.
聞說台灣AOG有廉價版,不知p38及KP06合用否。。。

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 27-3-2018 14:37 發表

應該是。。。有得摸無得燒

反正有得摸無得燒,香港只能買支痷槍囉,相對實彈槍條件鬆好多。
http://www.bggd.com/bbs/home.php?mod=space&uid=8895

引用:
原帖由 schuetze 於 27-3-2018 16:30 發表

反正有得摸無得燒,香港只能買支痷槍囉,相對實彈槍條件鬆好多。
點同呢,関島乃軍事基地又是射擊之城。。室内靶場多過7-11,平均一條街有2間,44mag/.50沙鹰都随便有得燒...。
老闆成日sale我燒50沙鹰,44、50咪搞我。。p38又唔肯比我燒。。。。

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 2018-3-27 05:31 PM 發表

點同呢,関島乃軍事基地又是射擊之城。。室内靶場多過7-11,平均一條街有2間,44mag/.50沙鹰都随便有得燒...。
老闆成日sale我燒50沙鹰,44、50咪搞我。。p38又唔肯比我燒。。。。; ...
軍醫叔叔見唔見邊到有 usp45 full size,mk23,同fn57燒?
上網睇左好耐都唔多見有
thx
,應

引用:
原帖由 EF66-1192 於 27-3-2018 18:33 發表

軍醫叔叔見唔見邊到有 usp45 full size,mk23,同fn57燒?
上網睇左好耐都唔多見有
thx
呢D係民用靶場比較少,在下唔知喎。。。

579...是否這個。。?
正喎!
鎖得好嗎。。?

Happy shooting! [/quote]
正是這個.鎖得好好.

附件

27-3-2018 23:40

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-3-2018 20:05 發表

正是這個.鎖得好好.
Good!拔鎗也爽嗎。。? 明天去買一個..Thank you!

P's.:您支p38改咗回镗彈弓未。。。?原裝果條太鬆了。。。

引用:
原帖由 T-800 於 27-3-2018 20:30 發表

Good!拔鎗也爽嗎。。? 明天去買一個..Thank you!

P's.:您支p38改咗回镗彈弓未。。。?原裝果條太鬆了。。。
我的槍套是A貨,拔鎗都OK, X天堂買.槍是原廠無改.已經好滿意了.

579有long, standard, compact
long可能可以包埋突出個少少槍管

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-3-2018 22:55 發表

我的槍套是A貨,拔鎗都OK, X天堂買.槍是原廠無改.已經好滿意了.
哦。。60元一個的套。。?
天堂好似無晒黑色,得番沙色。。。

p38入到579且鎖到

引用:
原帖由 zetaleong 於 28-3-2018 02:15 發表
p38入到579且鎖到
?_nc_cat=0&oh=40c23cb7235dfa76867a44869d0e670a&oe=5B6D3302
正喎。。師兄呢個579是正廠品。。?
Thank you so much!

我支maruzen p38, 入579係鎖到但少少鬆.
好過無套咁解

引用:
原帖由 T-800 於 28-3-2018 00:44 發表

哦。。60元一個的套。。?
天堂好似無晒黑色,得番沙色。。。

60元?..可能是貨尾吧?我當時唔止呢個價錢,

引用:
原帖由 T-800 於 2018-3-27 06:46 PM 發表

呢D係民用靶場比較少,在下唔知喎。。。

好既,唔該曬
可惜啊,呢幾支勁like
SCAR H ,417同 EBR 都好想玩
,應

發新話題