發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

引用:
原帖由 火鳳舞 於 8-12-2023 13:40 發表

行是行得開,但得果一日假上去玩到喉唔到肺,排得隊過關以幾個鐘,我上得深圳又要揼埋骨,食埋野搞到好夜至返落黎太趕時間了
貌似你真的太耐未過關了,今天過關就只有讀卡機前要排一下,如非大時大節一般只排 6-7人,不會超過 3 分鐘

引用:
原帖由 火鳳舞 於 8-12-2023 13:08 發表

係咩!咁又幾好喎!睇下今個月抽唔抽到時間上去睇下先
下個月就係 2024 年啦,唔係 2023 年年底,過期證不再通行了,即是只有今年12月內仍可以用過期證過關

https://www.163.com/dy/article/I3E9M5H20524BQA8.html

深圳好玩,阿囡都識自己用公眾號搵節目,已買票。

https://m.df962388.com/yanchu/117349.html

---
阿囝話畀幾百蚊佢,佢都識去鐵竇玩,小區岀入全人臉識別很方便。

附件

10-12-2023 13:11

今日双12 ,華為有全球發佈會,老虎問我要唔要換部榮耀,確實在香港買國産手機基本上是排除華為的。阿囝知道爸爸沒錢,話用利是錢支持爸爸買部POCO X6 Pro 返嚟打機,爸爸好感動。

附件

12-12-2023 10:16

國產C919今日已抵港,明天唔知有冇機會去睇下一睹風彩。

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E ... utm_medium=referral

附件

12-12-2023 14:59

好快有929
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 reniless 於 12-12-2023 10:16 發表
今日双12 ,華為有全球發佈會,老虎問我要唔要換部榮耀,確實在香港買國産手機基本上是排除華為的。阿囝知道爸爸沒錢,話用利是錢支持爸爸買部POCO X6 Pro 返嚟打機,爸爸好感動。
唔準諗!即刻答!左定右!

引用:
原帖由 火鳳舞 於 12-12-2023 15:10 發表
好快有929
呢組數字我諗起波音

引用:
原帖由 051039 於 12-12-2023 16:33 發表

呢組數字我諗起波音
對標波音767的
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

元旦有好節目,有斯維特蘭諾夫交響樂團寅出,係真的俄羅斯國立交響樂團係正牌貨。
https://m.sohu.com/a/741075178_121117491/?pvid=000115_3w_a

---
西方世界全方位制裁俄羅斯,連文化藝術都制裁都幾搞笑,但最後只係制裁了個寂寞。不過都好,我反而多左幾會欣賞俄羅斯文化藝術機會。

附件

24-12-2023 22:30

除咗首肅斯塔科維奇唔識欣賞外,
其餘首首都好聽!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

胡桃夾子就剛演出完,估唔到阿囡會有興趣睇。

附件

24-12-2023 22:35

編輯

引用:
原帖由 reniless 於 24-12-2023 22:35 發表
胡桃夾子就剛演出完,估唔到阿囡會有興趣睇。
聽就聽得多了,睇就真係未睇過!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

4日長假期梗係出遊啦

發新話題