發新話題

pistol case

pistol case

復活節無意間在綱上找到平價手鎗盒,特價+運費不用$500(原來而家代運十分簡單和平).
故上載圖與大家分享!!

附件

1-5-2019 18:35

一個什麼也不懂的老兵!!

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-5-2019 19:13 發表
Pm
唔知咩size呢?
約 50cm X 40cm X 20cm

引用:
原帖由 Ben_9413 於 1-5-2019 23:46 發表
請問代運收費?
$144

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 BLSK 於 2-5-2019 10:15 發表
咁睇來個case都相當重
想請問有無兩三kg重?想睇下朋友集運可唔可以
約6磅重

鎗盒膠較薄但輕身, 只合在家存放; 絕對不適合出外用.

引用:
原帖由 kornhill401 於 2-5-2019 12:02 發表
請教樓主, 為何不適合出外用呢?
因膠盒較薄,感覺太大力碰撞會爛(pelican及seahorse硬朗好多)。個人覺得放在家當收集盒較理想。

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-5-2019 11:44 發表

原來如此.照計M.I.USA,唔似咁單薄卦?
因為薄料所以平宜!

長鎗用盒“根魔”賣果款好過CA!

發新話題