發新話題

[others] DNA 限量生產的 GAU-5/A

DNA 限量生產的 GAU-5/A

去年台灣DNA限量生產了一系列優質『復古』GBB,相信Old School 的玩家一定不會陌生,而這把美國空軍使用的GAU-5/A(XM177 Colt610),更是限量中的限量,絕對值得擁有......

正確的刻印,絕不馬虎...

鍍鉻槍機,忠於原著...

由於空軍採購的XM177是早期槍身,沒有輔助推機掣,而且照門風偏標示是凹刻而非後期的凸字...

二代伸縮托是鋁製品,灰色陽極,連凸字鍛模標字也沒缺漏...

正確刻字底板的短匣是另購產品...

總結來說,這把空軍的XM177(GAU-5/A)做工用料對得起售價,而且最新版的VFC GBB 系統已見成熟穩定,是一把能看能打的玩具槍!

謝謝。

匣底的馬仔花marking,十分夠吸引力.

陸軍支援下

引用:
原帖由 321ii 於 21-4-2020 01:53 發表
陸軍支援下
?_nc_cat=102&_nc_sid=0debeb&_nc_oc=AQl56Go5BDqgdkgt5u3tWqWsTlnG9xdvigZ7P7f9KvXIhA ...
一家三口,XM177E2 (Colt 629),XM177E1 (Colt 609),GAU-5/A / XM177 (Colt 610)...

引用:
原帖由 f22a 於 18-4-2020 11:25 發表
去年台灣DNA限量生產了一系列優質『復古』GBB,相信Old School 的玩家一定不會陌生,而這把美國空軍使用的GAU-5/A(XM177 Colt610),更是限量中的限量,絕對值得擁有......
https://scontent-hkt1-1.xx.fbcdn.net/v/ ...

由於空軍採購的XM177是早期槍身,沒有輔助推機掣,而且照門風偏標示是凹刻而非後期的凸字...”

好潤呀,D後期凸字好礙眼呀

附件

21-4-2020 13:16

引用:
原帖由 321ii 於 21-4-2020 01:53 發表
陸軍支援下
?_nc_cat=102&_nc_sid=0debeb&_nc_oc=AQl56Go5BDqgdkgt5u3tWqWsTlnG9xdvigZ7P7f9KvXIhA ...
我支dna m16a1都好想配支手抽鏡,
但G&P果支周圍都冇,珍既又搵唔到

引用:
原帖由 lekch 於 21-4-2020 15:33 發表

old stuff...

引用:
原帖由 lekch 於 21-4-2020 15:33 發表

我呢支上手C兄放左係度封塵,佢唔玩讓左比我
我反而搵緊槍帶配佢

好想要613, 亦都等緊佢支603

引用:
原帖由 321ii 於 21-4-2020 16:50 發表

我呢支上手C兄放左係度封塵,佢唔玩讓左比我
我反而搵緊槍帶配佢

好想要613, 亦都等緊佢支603
603 已出~~ 中環店已有

回覆7# 8# 的帖子

終於搵到個肯寄港的賣家

發新話題