發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 undefined 於 8-5-2008 13:07 發表

how?
道理其實差唔多…
粉人同你講起關於佢女仔fd果陣…適量咁講D含含地糊既野佢聽…好快你有意果件一定知你既意思
p.s.請自行小心運用,handles with care|)
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

個POST變左"RYODLi教溝女"?

講起電話費...唉...晚晚2個鐘...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 8-5-2008 13:10 發表
個POST變左"RYODLi教溝女"?

講起電話費...唉...晚晚2個鐘...
咪話啦Zamar兄…拖都未拍過點稱得上教溝女?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 8-5-2008 13:11 發表

咪話啦Zamar兄…拖都未拍過點稱得上教溝女?
$600 SMS都未拖到?
比我用果600出去同佢玩好過啦

引用:
原帖由 ZaMaR 於 8-5-2008 13:16 發表

$600 SMS都未拖到?
比我用果600出去同佢玩好過啦
點知佢點諗
衰就衰在佢知我點諗''囧rz

p.s.出街同班fd睇「鐵人」,各位(非)應屆會考生今晚再見
法軍既象徵~!

個個都好有經驗咁款
點解我重要考a-math
點解我無女,依家只好睇兄弟連!!!!!

回覆 #861 Davis 的帖子

我兩同病相連, 都唔知係我唔適合這世界, 還是這世界不適合我...

諗番起今朝考緊bio paper1果時
坐我後邊果條X街係咁咳同整d怪聲出黎
果刻勁想一野車爆佢個頭:x :x

引用:
原帖由 Davis 於 8-5-2008 17:37 發表
諗番起今朝考緊bio paper1果時
坐我後邊果條X街係咁咳同整d怪聲出黎
果刻勁想一野車爆佢個頭:x :x
之前考中文...坐我左邊果個痴線架...每3-4秒fing一次頭...仲成日整埋d好似咳咁既怪聲...

引用:
原帖由 101653 於 8-5-2008 17:39 發表

之前考中文...坐我左邊果個痴線架...每3-4秒fing一次頭...仲成日整埋d好似咳咁既怪聲...
你係hall考定課室考?

引用:
原帖由 Davis 於 8-5-2008 17:46 發表

你係hall考定課室考?
hall

今日個監考仲好笑
'Make sure you have eaten all the answer in the space provided'
其實佢想講written

引用:
原帖由 undefined 於 8-5-2008 18:04 發表
今日個監考仲好笑
'Make sure you have eaten all the answer in the space provided'
人地肚餓ja...

引用:
原帖由 101653 於 8-5-2008 18:03 發表
hall
我係課室考,睇唔到有咩新奇有趣既事
引用:
原帖由 undefined 於 8-5-2008 18:04 發表
今日個監考仲好笑
我唔記得係phy定chem果日
個監考話:
you will be collected separately

唔係掛,將我斬件再收集!!??

引用:
原帖由 Davis 於 8-5-2008 18:17 發表

我係課室考,睇唔到有咩新奇有趣既事

我唔記得係phy定chem果日
個監考話:
you will be collected separately

唔係掛,將我斬件再收集!!??
我唯一一日係課室考就係見到個基佬阿sir係度扯"乜"

發新話題