發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-5-2008 23:18 發表

等你考得差都有人賴下
多謝哂
我有邊科c或者b左就賴落你度

訓覺先

引用:
原帖由 zeta 於 12-5-2008 23:19 發表

多謝哂
我有邊科c或者b左就賴落你度

訓覺先
你係考到a*的材料先好咁講,唔係你科科都賴去我度
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-5-2008 23:21 發表

你係考到a*的材料先好咁講,唔係你科科都賴去我度
擺明就係想科科都賴去你度啦

引用:
原帖由 zeta 於 12-5-2008 23:23 發表

擺明就係想科科都賴去你度啦
咁等你攞ce的時候睇下你賴幾多科比我la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

失敗了
女皇話一陣要interview,同唔到我去睇戲

搞掂!
冇C都有D!

524跟我打GAME(訓練營)嘅通知我~(會考生限定)

引用:
原帖由 undefined 於 13-5-2008 13:27 發表
失敗了
女皇話一陣要interview,同唔到我去睇戲
乖,唔好喊啦
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

琴日考完oral

屈盡全場~~~~~~~~~
我的戰爭到此完結

今日終於考哂啦

英文Oral 23號

各位,,,,小弟沉日考左eng oral~題目係"便服日"

group入面其他人o唔ok?

引用:
原帖由 undefined 於 18-6-2008 19:41 發表
哈哈...我超級幸福^^
個group入面2男2女...
2女係討論中一個只係講左2句到,一個就5句到@@
佢地連B part超易題目都唔咩題到@@
一個重慘...講左20秒..要個考官問返佢轉頭

引用:
原帖由 undefined 於 18-6-2008 19:28 發表
英文Oral 23號
我25號 ...

引用:
原帖由 undefined 於 18-6-2008 19:41 發表
我果group佢地只算中下
有個真係要我請先會講, 送哂d communication mark比我
有個IR仲慘, 講左得40秒, 我果條已經夠難都比我殺到成分鐘

發新話題