發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 zeta 於 18-6-2008 19:50 發表

我果group佢地只算中下
有個真係要我請先會講, 送哂d communication mark比我
有個IR仲慘, 講左得40秒, 我果條已經夠難都比我殺到成分鐘
好彩我果條唔洗點殺人姐^^
因為全場都係我同另外個男仔傾...女仔完全不投入..變左二人5分鐘討論

努力啦各位
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 18-6-2008 19:53 發表
努力啦各位
我考晒了....

引用:
原帖由 LCW 於 18-6-2008 19:49 發表

我25號 ...
我26

大家依排有咩搞??
我依2日返左去做invigilator.......
F.1 / F.2果d Lab Exam 呢.......
真係嚇死人.........
有人竟然想係airhole到點Bunsen Burner
What the....?!

引用:
原帖由 undefined 於 18-6-2008 20:12 發表
大家依排有咩搞??
冇野搞....等謝c宴炸

今日去左英文Oral...
我見識到5星人了

我27先考...
引用:
原帖由 undefined 於 18-6-2008 20:12 發表
大家依排有咩搞??

引用:
大家依排有咩搞??
條友仔平時上is掛住訓覺定吹水?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 18-6-2008 21:18 發表

條友仔平時上is掛住訓覺定吹水?
今日Form 2玩circuit

我:"你果個voltmeter黎ga wo,駁Parallel la~"
  : '依個o米Series lo'
我: '我話要Parallel呀'
  : '我o米駁左個Series lo '

我: ..........................

師兄我都係26號
唔知有無緣撞到我呢個9龍住香港考的人呢!!

引用:
原帖由 ea4101 於 18-6-2008 21:42 發表
師兄我都係26號
唔知有無緣撞到我呢個9龍住香港考的人呢!!
好抱歉...我香港住9龍考...

有冇師兄師姐都係23號起大角咀銘基考?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 18-6-2008 22:16 發表
有冇師兄師姐都係23號起大角咀銘基考?
我23號返觀塘考

頂!其他果3個考生唔出聲...........
Yes/ No Question都唔答,想點?

發新話題