發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

高考如箭在弦, 考試一觸即發, 同志們辛苦了!
會考的集結號已經響起, 同志們, 會考努力吧!

本年其實有幾多 會考/高考 生?
CE:
1. match_man(理科, 大埔區應試)
2. Zeta (理科, 馬鞍山區應試)
3. RYODLi (理科, 離島區應試)
4. 101653 (文科, 中西區應試)
5. savio (理科, 九龍區應試)
6. louise (文科, 九龍區應試)
7. 向右趴 (retake中文, 黃大仙區應試)
8. Undefined (理科, 官塘區應試)
9. lahc (文科, 官塘區應試)
10.細反 (文科, 沙田區應試)
11.Davis  (理科  葵青區應試)
12. EA4101(hin) (商科 觀塘區應試)

13.1233 (文科, 馬鞍山區應試)

AL
1. Mcronny (文科,葵青區應試)
2. =老虎仔= (理科, 港島東應試)
3. adrianyahk[わし] (文科, 港島東應試)
4. FaiFaiHK (理科, 荃灣區應試)
5. marcowinters( 理科, 中西/南區應試)

6.

7.
8.
9.
10.

我好多年前lu,不過同你地打下氣啦.

哈哈...
考完就有假放考完就有假放考完就有假放考完就有假放考完就有假放考完就有假放考完就有假放考完就有假放.....
加油^^y
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

Zeta, CE, 理科, 馬鞍山區

頂...我就比科A MATH整死....

Mcronny,AL,文科,葵青區
考完我要買EOTech 553 Tan

RYODLi,理科,離島區
考完CE有咩好做…?
不過考完mock之後考CE之前一定要打番兩三場game鬆鬆佢…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

加油加油

引用:
原帖由 RYODLi 於 24-2-2008 20:48 發表
RYODLi,理科,離島區
考完CE有咩好做…?
不過考完mock之後考CE之前一定要打番兩三場game鬆鬆佢…
打工!
旅行!
喪玩!

(被拖走

引用:
原帖由 zeta 於 24-2-2008 20:59 發表

打工!
旅行!
喪玩!

(被拖走
考ce前不如出黎打番場game啦:P
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

ce
文科
中西區

引用:
原帖由 RYODLi 於 24-2-2008 21:05 發表

考ce前不如出黎打番場game啦:P
唔得~
一定考完先打

引用:
原帖由 zeta 於 24-2-2008 21:10 發表

唔得~
一定考完先打
打game有助抒發壓力…放鬆心情喎
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 zeta 於 24-2-2008 21:10 發表

唔得~
一定考完先打
打完先考好d...
我有個大我一年的朋友
佢考ce之前果日陪我唱通霄k
唱完去考

考左半個鐘就走左番屋企訓覺
佢最後拿B...

引用:
原帖由 RYODLi 於 24-2-2008 21:12 發表

打game有助抒發壓力…放鬆心情喎
我太鬆啦
而家要緊張d

我, AL 理科 港島東區考

發新話題