發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 kimkileo 於 22-4-2008 11:44 發表
考緊試仲上黎.....返去溫書.......   
你可以幫佢專心d
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 RYODLi 於 22-4-2008 11:48 發表

果$120/$150唔代表留位費架喎記住~
張form我一到手就搣爛左  =3=

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-4-2008 11:48 發表

考得唔好,又唔想返工的,咪唔好見工lor
禁姐係雙失....
考得唔好..都會繼續讀其他

引用:
原帖由 zeta 於 22-4-2008 11:50 發表

你呢句嚴重侮辱緊我樽鹽喎
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-4-2008 11:49 發表

你可以幫佢專心d
俾我知道邊個考緊試就..............

引用:
原帖由 zeta 於 22-4-2008 11:50 發表

我d同學都係係..佢話破斧沉舟,有前冇後打死"把"就

引用:
原帖由 kimkileo 於 22-4-2008 11:51 發表

俾我知道邊個考緊試就..............
第一頁有齊d名ga la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-4-2008 11:52 發表

第一頁有齊d名ga la
原來咁多人想搵死神架....... ......

呢個加油帖既樓主叫我地留名原來係一個局黎
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 22-4-2008 11:56 發表
引d考生入黎....比人殺

引用:
原帖由 RYODLi 於 22-4-2008 11:56 發表
會考生集合!
Forth Eorlingas!

引用:
原帖由 RYODLi 於 22-4-2008 11:50 發表

你呢句嚴重侮辱緊我樽鹽喎
叫我入IVE都係嚴重侮辱緊我樽鹽喎

引用:
原帖由 zeta 於 22-4-2008 12:01 發表

叫我入IVE都係嚴重侮辱緊我樽鹽喎
知你勁~冇人叫過你入IVE喎|)
法軍既象徵~!

引用:
幾耐冇郁個手呀.......嘩....殺人既快感又返黎啦......

引用:
原帖由 RYODLi 於 22-4-2008 12:02 發表

知你勁~冇人叫過你入IVE喎|)
係有
就係我學校....

發新話題